Și mamele pot purta cizme lungi!

De fiecare dată când mă gândesc la cizme lungi, îmi vine spontan în minte părul roșu și creț al Juliei Roberts, fusta albastră, scurtă și mulată și bineînțeles cizmele lungi cu toc subțire și vârf ascuțit.

Ei bine, eu nu mi-am luat chiar genul ăla de cizme, și nici nu am de gând să le port cu fustă scurtă și mulată, dar nici departe nu sunt 🙂

De un an de zile mă gândesc la aceste cizme și tot analizez ținute posibile. Mă uit pe blogurile de fashion pe care le urmaresc și văd în ce fel de combinații le poartă doamnele și domnișoarele respective. Apoi a urmat o pauză în care m-am tot gândit ce-mi trebuie mie, mamă cu doi copii, cizme lungi?

De parcă statutul de mamă m-a redus din start doar la pantofi sport.

Ei bine minunea s-a întâmplat și anul acesta, într-o sâmbătă seară pe la 11 am luat o decizie impulsiva și le-am comandat. Cizmele mele lungi cu toc mic și comod.

De atâta entuziasm, după ce a venit curierul și mi-a lăsat pachetul magic, am redecorat prin camera și am început o sesiune foto în-house ca să vă arăt cât de repede se pot combina câteva ținute potrivite fără să fie nevoie să ies la shopping.

Ce-i drept mai am câteva dorințe pe listă ca să-mi întregesc ”look-urile” pentru aceste cizme lungi, dar nici nu mă grăbesc momentan.

Deci iată la ce m-am gândit eu pentru aceste cizme lungi, iar 3 dintre ele le-am și filmat în clipul de mai jos.

  1. Rochie ”sac” dintr-un material fluid pe care să o bluzați cu ajutorul unei curele. În față să rămână mai scurta, vreo 2 degete deasupra cizmei și în spate mai lungă. Dacă este o rochie fără mâneci puneți un pulover larg peste, iar dacă e în nuanțe închise cum este a mea, merg la fix niște ciorapi plasă.
  2. O rochie fluidă, midi, cu flori sau nu (nu e musai) . Dacă e parte peste parte sau chiar cu sliț pe lateral e și mai bine. Peste, vine la fix un pulover maxi și pufos 🙂 Din păcate, combinația mea nu e cea mai potrivită din punct de vedere cromatic. Am vazut astăzi o rochie perfectă la Zara, dar am folosit ce aveam 🙂
  3. O fustă scurtă, dar cu volum. Fie trapez, fie cu pliuri. Nu mă puneți acum să vă dau termeni exacți că nici doamnele de la magazin n-o să știe ce le cereți. O fustă ca în imagine, vă rog! În partea de sus se poate asorta ușor un pulover pufos sau chiar un hanorac, ca tot am vazut ca e în trend.
  4. Ultima combinație este o combinație pe care o am doar în minte pentru că-mi lipsește obiectul principal- pantalonii scurți. Fie o pereche de pantaloni scurți din piele cu un pulover pufos, fie, pentru o seară mai specială în oraș sau de ce nu, chiar în club sau măcar de Revelion, o pereche de pantaloni scurți cu paiete, de preferat negri și un sacou fin tot negru cu revere ca de smoking. Acum nu dați cu roșii, această combinație e doar în mintea mea. Există posibilitatea ca atuni când o veți îmbrăca să arate cu totul diferit și nepotrivit 🙂

Am și filmat un clip în care puteți vedea entuziasmul debordant pe care l-am avut la primirea coletului, iar la finalul am o provocare pentru voi.

Cel mai mult regret că nu le-am avut anul trecut cu mine la Kiev. Nu că aș fi avut prea multe ocazii să le port pe acolo, dar ceva din Kiev mă face să mă gândesc la piele, cizme peste genunchi și mult roșu 🙂

Ada Chindea

Eu sunt Ada, mamă și o femeie îndrăgostită de oameni și culori și am pornit această comunitate în 2013 în anul în care și eu am devenit mamă. Astăzi, sunt coach transformațional și mă bucur să-mi trăiesc visurile alături de copii, vizitând lumea în timp ce formez noi comunități în cadrul cărora ghidez oamenii să-ți (re) descopere culorile adevarate și astfel să-și trăiască visurile AZI și nu într-o zi.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.