Activități în București pentru copii și adulți [26 Noiembrie-2 Decembrie]

De multe ori m-ați întrebat de unde știu de toate evenimentele faine pe care le viralizez pe pagina Ceai cu Mămici. Răpunsul e simplu! Sunt evenimente care, datorită ocupației mele secundare de organizator de evenimente, ajung foarte ușor la mine.

Din acest motiv am decis ca in fiecare luni, să vă prezint aici, câteva opțiuni pentru săptămâna în curs. E drept că aceste opțiuni vin în completarea stilului nostru de viață, adică multe ateliere pentru copii și multe tărguri de haine sau hand made, de care sunt eu pasionată. Veți mai găsi aici și recitaluri de harpă, pian sau alte instrumente muzicale pentru că ne pasionează acest domeniu mai nou; spectacole de balet; lansări de carte și multe evenimente pentru părinți.

Luni, 26 Noiembrie

Festivalul Fulgilor de Nea

Marți, 27 Noiembrie

Grup de dezvoltare personală Pas Spre Tine, 4-6 ani

Atelierul de Creație al Naturii pentru copii (6-12 ani)

Miercuri, 28 Noiembrie

Joi, 29 Noiembrie

Sfantul Andrei – Figurine cu par din fire de grau

Vineri, 30 Noiembrie

Sambata, 1 Decembrie

Antropologie generală ca fundament al pedagogiei

1 Decembrie – Arcul de Triumf

Recital Centenar 1 Decembrie 2018

Duminica, 2 Noiembrie

Ada Chindea

Eu sunt Ada, mămică de doi copilași drăgălași și diferiți precum soarele și luna. În 2013 eram însărcinată în 8 luni și am început să construiesc comunitatea ”Ceai cu Mămici”. Ceea ce a început cu evenimente de socializare între mame, cu interese și experiențe comune, s-a transformat, în timp, în locul unde imi doresc să ofer cititoarelor mele instrumentele necesare dezvoltării noastre ca mame, ca soții,ca prietene și în primul rând ca femei gata să înfrunte orice provocare, fie că e vorba de o întâlnire la joacă și socializare, un tantrum sau redescoperirea de sine.

No Comments Yet

Tu ce părere ai?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: