Webstock la 10 ani, a fost ca nunta celui mai bun prieten din liceu

Primești invitația, confirmi și apoi aștepți cu entuziasm marele moment.

În primul rând ținuta

Păi nu poți să te duci oricum la nunta celui mai bun prieten, bașca dacă mai ești și cavaler sau domnișoară de onoare. Așadar ținuta se pregătește cu seriozitate cu mult timp înainte.

Pentru Webstock, au fost vreo 2 luni înainte. Prin august mi-am găsit inspirația: o rochie de culoarea untului, lungă și înflorată care mergea perfect cu pantofi sport colorați și cu geacă de blugi. Problema e că, uneori, inspirația din ziua ”nunții” e mai puternică decât orice pregătire, așa că am ajuns  să aleg o ținută cu elemente din dantelă, imitație de piele și pantofi black and white.

Coincidența face că am văzut-o pe Gabriela Iordan (blogger pe sauadinspate.ro) care a arătat minunat într-o ținută identică cu cea pe care o aveam în minte în august și ar fi fost funny să ne pozăm împreună 🙂 deși la o nuntă nu e prea plăcut să te trezești cu o rochie identică cu a altcuiva, așa-i?

Și vine ziua cu pricina. Abia aștepți! Noaptea dinainte nici nu poți dormi.

Entuziasmul nu te lasă să dormi. Te gândești toată noaptea la oamenii pe care îi vei vedea, pe care nu i-ai mai văzut din liceu, sau în cazul webstock… de anul trecut.

Abia aștepți să vezi cu cine stai la masă, asta dacă nu sunteți vreo gașcă mare de prieteni, cum am fost noi, nișa bloggerilor de parenting. Unde vedeai 2-3 rânduri ocupate de hârtii, genți și geci din piele, acolo era clar că e zona de parenting 🙂 ca o gașcă adevărată, mare și gălăgioasă.

Ajungi la petrecere și adrenalina e la maxim. Abia aștepți să vezi ”mirii” și te bucuri alături de ei mai ceva ca la nunta ta. Așa și eu la Webstock. Abia așteptăm să-i ascult pe oamenii anunțați pe scenă.

Să aflu ce întrebări le-a pregătit Cristina Bazavan invitaților ei. Să o ascult pentru prima oară pe Andreea Esca, care bineînțeles, a fost adorabilă și mega inspirațională.

Abia așteptam să aud ce zice Cabral, iar discursul lui nu m-a dezamăgit deloc! A vorbit despre responsabilitatea noastră de a schimba lucrurile în bine, de a face bine și nu doar de Crăciun.

Iar când toată lumea fugea după Dna Esca și Dl Voiculescu, eu l-am stocărit pe Cristian China Birta și am făcut o poză! Băi ce fain e omul asta. De fiecare dată când l-am ascultat, am tras câte o concluzie care mi-a definit direcția de comunicarepe următorul an. E direct, e sincer și e mega funny cu înjurăturile și accentul lui. Parol! Îl admir maxim, mai ales după Decalogul campaniilor cu bloggeri.

Apoi a venit valul de inspirație feminină când pe scena Creativity sponsorizată de Caroli, au urcat Andreea Balaban, Ioana Macoveiciuc și Andreea Retea plus alte invitate, dar pentru mine aceste 3 doamne au fost centrul atenției.

Toate trei sunt blogger, extrem de diferite una de cealaltă din toate punctele de vedere: al subiectelor pe care le abordează, al modului de comunicare, al stilului vestimentar… TOT. Am sorbit prezența lor la maxim și nu am ratat ocazia unei poze cu minunata Andreea Balaban, cea care m-a inspirat în reinventarea stilului personal în ultimul an.

Dansul mirilor sau Webstock Awards… cam pe acolo!

Păi cum să nu fie așa, când știi cât s-a chinuit prietenul tău să învețe pașii ăia complicați de vals. Fiecare piruetă și reverență i-a luat cel puțin 30 de încercări, vă garantez!  La fel ca oamenii care au muncit zile și nopți, poate chiar luni la proiectele lor. Au încercat din răsputeri să realizeze un proiect care să schimbe mentalități, să aducă o îmbunătățire în bine sau pur și simplu mai mulți consumatori brandului. Fiecare după obiectivele stabilite.

După ce am stat 2 zile să văd toate proiectele înregistrate abia așteptam să văd cine câștigă. Bineînțeles că aveam preferații mei pe care îi și vedeam pe scenă recunoscuți pentru toată muncă depusă așa că aveam chef de comentator sportiv.

Cel mai fain a fost că, după ce era să încep gala în râuri de tristețe pentru că am ajuns să stau singură, soarele a răsărit și Zuzele Cristina și Elena au venit lângă mine. Ce să mai zic că în față noastră îl aveam pe Zoso. O companie de neegalat!

Distracția a fost garantată și câștigul surprinzător.

Am plecat acasă cu o sticlă Absolut delicioasă de vodka… de-li-cioa-să!!! Deja e jumătate 😀

De fapt, ce vreau să vă zic este că a fost una dintre cele mai frumoase zile din ultima vreme! Fără haosul copiilor de dimineață, fără alergătură de colo colo să iau și să duc copiii pe undeva. Fără gătit și fără nicio grabă! O zi doar pentru mine pe care am trăit-o la maxim și care m-a încărcat cu inspirație pentru o perioada lungă de acum încolo.

Iar ca să închei într-un mod înălțător, vreau doar să vă spun că, inspirația o iei de orișiunde, trebuie doar să ai mintea și sufletul deschise! Eu mi-am găsit gramul de inspirație chiar și la workshop-ul de fotografie susținut de cumnatul meu genial care vorbea despre faptul că până la urmă, totul se rezumă la conținut de calitate.

Cam așa și în blogging, dincolo de seo, teme și optimizări, conținutul de calitate este singura cheie către inima cititorilor.

Chiar asta este ideea cu care mi-ar plăcea să plecați după acest articol, cu curajul de a încerca lucruri noi (chiar și un curs de gătit) pentru că nu știi niciodată de unde vă vine inspirația!

Îndrăzniți!

Felicitări Cristian Manafu și echipa Evensys pentru un eveniment spectaculos!

Mi-au plăcut maxim colțul amenajat de Hp cu #reinventeazaamintirile, tatuajele temporare de la Vodafone și ginul roz de la Beefeater.

Hai cu ediția 11 mai repede că deja știu cu ce mă îmbrac :D!

Ada Chindea

Eu sunt Ada, mamă și o femeie îndrăgostită de oameni și culori și am pornit această comunitate în 2013 în anul în care și eu am devenit mamă. Astăzi, sunt coach transformațional și mă bucur să-mi trăiesc visurile alături de copii, vizitând lumea în timp ce formez noi comunități în cadrul cărora ghidez oamenii să-ți (re) descopere culorile adevarate și astfel să-și trăiască visurile AZI și nu într-o zi.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.