”Povestea pădurii” pe care nimeni și nimic n-o poate doborî

Ați ajuns până acum la capitolul naturii?

Ați vorbit despre frunze și melci, despre râme și păsări, despre copacii care adăpostesc cuiburile puiuților de pasăre? Dar despre pădure și tot ceea ce există în ea?

Nu cred că există un moment potrivit pentru asta.

Cred că ar trebui să expunem copiii la natura cât mai mult și de cât mai devreme.

Somnurile pe care le dormeam în curte, sub vița de vie în ciripit de păsărele, când mi se facea puțin răcoare deși era foarte cald… acelea sunt cele mai frumoase amintiri din copilărie.

Cartea ”Povestea pădurii” de la Editura Creanga Fermecată este cartea perfectă pentru a-i familiariza pe cei mici cu lumea fascinanta a pădurii.

  • Prima parte ne învață despre pădure. Ne-o arată în toată splendoarea ei și ne învață s-o iubim.
  • A doua parte este clasica luptă între bine și rău, completată cu lecții despre lucrul în echipă, comunitate și solidaritate.
  • În timp ce finalul ne învață încă o dată să fim buni și toleranți.

Este o carte potrivită de la 2 ani în sus, sau poate chiar mai devreme, atâta timp cât copilul are răbdare s-o asculte. La citire durează cam 15-17 minute.

Vă invit să ascultați împreună cu cei mici ”Povestea pădurii” și musai să o aveți în casă pentru că este una dintre poveștile care nu trebuie să vă lipsească.

CONCURS

Cristina, fondatoarea Editurii Creanga Fermecată, a fost foarte încântată de proiectul #LecturaDeSeară și mi-a trimis mai multe cărți pentru a le citi, doar că pe una dintre ele nu am cu cine s-o citesc. Copiii mei sunt prea micuți și nu au răbdare și nici conceptul nu le este foarte familiar.

Este o carte minunată despre stele si relația cu părinții care ajung să nu-i mai înțeleagă deloc pe copiii lor, plus un joc. Pe acestea îmi doresc să vi le ofer vouă, pentru copiii de școală aș spune.

Pentru a intra în concurs trebuie să:

  1. Comentați la acest articol și să-mi spuneți varsta copilului cel mare și ce carte mai citiți impreună la varsta asta.
  2. Să dați subscribe la canalul de YouTube și astfel veți putea rămâne la curent cu poveștile noi.

Concursul se va desfășura din acest moment și până Joi la 23.59, iar Vineri voi anunța câștigătorul în prima parte a zilei. Pentru a participa la concurs trebuie să îndepliniți ambele criterii și să fiți din România.

Baftă!


Și câștigătoarea este….

 

Ada Chindea

Eu sunt Ada, mamă și o femeie îndrăgostită de oameni și culori și am pornit această comunitate în 2013 în anul în care și eu am devenit mamă. Astăzi, sunt coach transformațional și mă bucur să-mi trăiesc visurile alături de copii, vizitând lumea în timp ce formez noi comunități în cadrul cărora ghidez oamenii să-ți (re) descopere culorile adevarate și astfel să-și trăiască visurile AZI și nu într-o zi.

20 Comments
  1. În filmulețul postat acum câteva minute veți afla câștigatoarea concursului organizat împreună cu Editura Creanga Fermecată. Rog foarte mult câștigătoarea să revină pe e-mailul ada@ceaicumămici.ro cu detalii despre adresa de livrare. În cazul în care nu voi primi nicio informație până Duminica, 28 Octombrie, ora 23:59, voi face o nouă extragere. Vă mulțumesc tuturor pentru participare și vă aștept și la alte povești citite!

  2. Buna dimineata! Va anunt ca in acest moment concursul este inchis. Urmeaza sa extrag castigatorul peste cateva ore. Pentru ca, din pacate, youtube nu-mi arata daca v-ati abonat la canalul ceai cu mamici decat daca aveti aceasta optiune publica, voi valida inscrierile in concurs doar dupa raspunsurile de aici. Bafta tuturor!

    1. Ionela, te întreb și pe tine pentru că sunt foarte curioasă când încep copiii să citească singuri. Citește și el sau doar tu momentan?

  3. Buna Ada!
    Iubim cartile de la Creanga fermecata!
    In perioada asta imi cere “Elefantelul care voia sa adoarma ”
    6 ani

  4. Noi citim diferite cărți seara, dar cea mai lunga începută de curând este Micul Pribț. Suntem la capitolul 3

  5. Buna Ada, mie imi place cartea Povestea Padurii:) Fetita mea are 5ani si jumatate si inca citim impreuna. Acum citim Fetita cu fluturi in par.

    1. Ce idee buna. Am să o pun și pe lista noastră! Citești doar tu sau amândoi? Sunt tare curioasă cum va fi când va începe și Emily să citească 🙂

      1. Doar eu deocamdata. Am citit varianta scurta, pt copii si a fost interesata si de ce originala. Vad ca inca rezista…..:-)

    1. Ce interesant! Am văzut cartea și mi s-a părut foarte interesantă! Poate această carte va fi prea simplă pentru el, dar sigur vă veți bucura împreună de joc.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.