Evenimente de weekend 23-25 Martie

În acest weekend nu sunt in București pentru că pleeeeeec singură. Fără copii, fără soț, doar cu prietena mea într-o aventură care se numește ”Ocolul lumii în 100 de cărți”. La finalul acestui articol găsiți, vlogul săptămânii în care vă povestesc ce și cum alături de Dina de la Mami pe Tocuri #CafeauadeJoi.

Deși nu voi fi aici să mă bucur de evenimentele frumoase din weekend, am zis totuți să vi le spun și vouă, mai ales cele de shopping.

Shopping conștient

Aveți trei ocazii ca să iețiși la shopping în weekend. 2 dintre ele, așa cum v-am obișnuit sunt pentru târguri de tip YardSale.

Yard Sale 24 & 25 Martie  

Second Chance Yard Sale

Iar preferata mea pentru acest weekend și chiar îmi pare rău că ratez ocazia din mai multe motive, primul fiind locația. Îmi doresc de tare mult timp sa intru să văd cât de minunat este acest loc din inima Bucureștiului. Al doilea motiv sunt oamenii care își vor expune creațiile în acest weekend: Ioana Ciolacu, Smaranda Almasan, I Love Parlor, Florentina Giol, Larisa Dragna, Edita Lupea, Maria Queen Maria, Framboise, Nico Carp, Life in Mono, Fandacsia, Iuliana Asoltanei, Nicoleta Obiș, Prochaine, Efemere, Yvy, Gabi Secărea, Wagner Arte și alții, conform anunțului din event. Intrarea este 10 lei, dar cred că merită din plin. Dacă vă duceți, gândiți-vă și la mine, bine? 🙂

Band of Creators Pop-Up Shop – 24&25 martie

Pentru copii:

Și copii au planuri foarte bine definite pentru acest weekend, Andrei merge la prima aniversare la care a fost invitat, a unui coleg de grădiniță, iar Emily are și ea o petrecere a unei fetițe cu care a crescut la ceaiuri de când aveau câteva luni.

Dacă voi nu aveți planuri eu vă recomand 4 posibilități:

Comorile Egiptului Antic – Expozitie De Exceptie

O expoziție pe care o găsiți deschisă până în Iunie și pe care sigur o vom vizita și noi în vacanța de Paște. O găsiți la Bibliteca Națională a României între orele 10 și 19.

planuri de weekend comorile egiptului

Traistuta Curajului – Spectacol interactiv cu talc pentru copii

Este o poveste tare frumoasă, pe care îmi pare rău că o ratăm pentru că este scrisă de prietena mea Mariana, alături de care am organizat in Decembrie evenimentul ”Pădurea Brăduților caritabili”. În plus, povestea este pusă în scena de echipa talentată de la JuxiMagic. Biletul este de 20 lei pentru copii si 10 lei pentru părinți.

planuri de weekend traistuta curajului

Mingea de clestar

Este un alt spectcol minunat pentru copii. Este un spectacol de euritmie, una dintre materiile speciale din cadrul curriculei Waldorf care vă va trezi la viață toate simțurile. Eu am fost până acum la 2 spectacole și de fiecare dată am rămas la fel de fascinată ca și Emily de spectacolul pe care l-am văzut.

Vârsta recomandată este de 3-9 ani. Durată spectacolului este de 45 min, iar locația este: Strada Visinilor nr. 17. Nu există bilet la intrare ci o donație recomandată de 20 lei. Pentru a participa la eveniment este necesar sa faceti rezervare pe mail la adresa metamorphosis.flavia@gmail.com sau prin SMS la numarul 0723 761 941.

planuri de weekend mingea de clestar

Pentru duminică, vă invit la joacă în aer liber prin pădure. Evenimentul se cheamă Exploratorii naturii – atelier de joaca pt copii de 3-6 ani.

Pentru detalii si inscrieri trebuie să trimiteți un mesaj la oana@flowersophy.ro sau 0744 420 452. Tot atunci veti primi si informatiile despre locatia exacta si coordonatele organizatorice.

planuri de weekend exploratorii padurii

La final vă doresc distracție maximă orice alegeți să faceți și vă las cu vlogul de săptămâna asta. Nu uitați să dați subscribe la canalul nostru de YouTube. Așa veți rămâne la curent cu toate aventurile noastre de mame cu 2 copii transpuse pe film 🙂

Credit foto:Arthur Yeti

Ada Chindea

Eu sunt Ada, mamă și o femeie îndrăgostită de oameni și culori și am pornit această comunitate în 2013 în anul în care și eu am devenit mamă. Astăzi, sunt coach transformațional și mă bucur să-mi trăiesc visurile alături de copii, vizitând lumea în timp ce formez noi comunități în cadrul cărora ghidez oamenii să-ți (re) descopere culorile adevarate și astfel să-și trăiască visurile AZI și nu într-o zi.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.