Haine îndrăgite, purtate prea rar

Chestia asta cu pasiunea pentru haine și pentru felul în care arăt nu  venit foarte devreme la mine.

În niciun caz atât de devreme ca la fie-mea care și-a definit stilul personal la vârsta frageda de 3 ani și jumătate: dres cu rochie cu pantofi și geantă.

Cu timpul, am ajuns să fiu interesată de hainele cu care mă îmbrac și să îmi definesc încet încet un stil. Totuși, pe parcursul anilor acest stil a suferit multe transformări:

  • în liceu a fost perioada rock. Mă îmbrăcam cu blugi albaștri sau negri, cu tricouri negre cu diverse trupe de muzică rock. Preferatul meu era cel cu Korn pe care îmi plăcea să-l port de fapt atărnat de găincile de la blugi. Motiv pentru care am și fost dată afară din clasă de la ora de matematică.  Eram îmbrăcată indecent, dar în fine, asta e altă poveste.
  • în facultate am început să lucrez și am făcut o pasiune pentru un palton trei sferturi din piele, de culoarea vișinei. Mă simțeam ca o “Bond Girl” cu acel palton. Era cam greu ce-i drept, dar ce încredere aveam eu în mine cu paltonul acela…. mamă, mamă!!!
  • apoi, datorită serviciului am început să am mai mult un stil smart casual. Un sacou cu blugi. O rochie roșie cu bretele cu care l-am cucerit pe Hubby.  Un pantalon negru cu un cardigan… smart casual mai spre office așa 🙂
  • apoi am născut și am devenit sport în 90% din timp cu atât mai mult cu cât luasem o grămadă de kg în sarcină și nu lăsasem în maternitate nici măcar jumătate din ele 🙁

Tocmai datorita acestor transformări, am decis să nu mă mai atașez de haine și de valoarea lor emoționlă. Ci, mai degrabă, să rămân realistă în ceea ce privește garderoba mea (despre care am mai scris) și mai ales stilul vestimentar prezent.

Tocmai din acest motiv am decis să particip la ediția aniversară a târgului “Love Yard Sale” organizat de o mămică pe care am cunoscut-o anul acesta și care îmi este tare dragă, Laura Bucur, pe care o puteți citi și pe Laura Bucur – Stil de mamă.

Această ediție va fi una foarte specială pentru că este o ediție realizată cu prezența și susținerea bloggerilor.

Mare parte din standurile prezente vor fi “aprovizionate” cu hainele purtate de bloggeri pe care îi citiți, inclusiv eu 😀

Veți mai găsi pe: Travel with Carina, Sunday Morning, Irina Street Fashion și Mama pe Toc

M-am gândit că ar fi frumos să vă prezint dinainte câteva dintre piesele pe care le voi pune la bătaie în cadrul târgului, dar mai ales poveștile lor frumoase. Cine știe, poate vă conving să ne faceți o vizită, să bem o cafea, un ceai 😀


rochie marchesa
Mai 2012. Nunta celei mai bune prietene, eu domnișoară de onoare. Rochia este realizată de o tipă extrem de talentată după o rochie Marchesa de care mă îndrăgostisem. Are mâneci fluture, spatele gol, în V, o mini trenă detașabilă și un cordon detașabil în talie. Evident că în lumea mea asorteul există până în pânzele albe așa că,  Hubby a avut papion și brâu realizate din materialul rochiei mele.
Iubesc poza asta cu noi!!!

PRIMA SARCINA

Revelion 2012. Mai aveam 4 luni până să nasc și deja burta mea se apropia de 1m cirumferința. Eram îngrozită, eram convinsă că nu am să-mi găsesc nimic de îmbrăcat. Apoi am intrat în New Yorker și am găsit această rochie minunata, care se asorta perfect cu o pereche de pantofi gri și cu plicul din imagine.

Rochia a fost la fel de binevenită și la 4 luni după naștere cand a trebuit să mergem la o nuntă, iar pliurile din față,  care se mulaseră pe burta însărcinată prima oară, acum mascau la fix burtica rămasă după naștere.


Haine îndrăgite, purtate prea rar Aprilie 2015. Ziua Emilușei de 2 anișori, iar Andrei avea vreo 2 luni în burtică.

Eram cu o bună prietenă prin Sam Expo, un depozit de materiale de langa Europa, și pur și simplu m-am îndrăgostit de acest material. Se potrivea perfect cu o pereche de pantofi mov pe care i-am purtat la nuntă, made by Mihaela Glavan.

Prietena mea, ne-a realizat atunci, cadou de ziua Emilușei, acest set asortat. Este o fustă  trei sferturi, cu o bordură de tule mov, croită în cloș, dar din păcate fără buzunare. Rochița Emilușei este dreaptă, până la genunchi și se închide în 3 nasturi la spate.


Haine îndrăgite, purtate prea rar Mai 2017, Lansarea Andalou Naturals. Una dintre cele mai comode rochii pe care am purtat-o. Este parte peste parte, cu guler și are cordon în talie.

Chiar am luat-o tot de la un yard sale în 2015 pe vremea cand eram însărcinată cu Andrei. Este o rochie exrem de versatilă și comodă. Poate fi purtată și la teneși și la pantofi și mai ales se poate alăpta foarte usor în ea.


Haine îndrăgite, purtate prea rar Octombrie 2017. Am participat la lansarea genților din colectia #MyDreamBag realizate de către Gia Bacioiu.

Piesa pe care o voi aduce la targul Laurei pe 4 Noiembrie este maioul negru care se vede pe sub sacou. Este un maiou subțire cu inserții metalice și mâneci din piele ecologica.

Se asorta perfect la pantofii de la The 5Th Element, care din paăate nu se vad în poză.

 

 

 


Vă aștept cu mare entuziasm pe 4 Noiembrie la ediția aniversară “Love Yard Sale” de la ora 11 la 18, la Copper’s Pub!

Ne vedem acolo!


Haine îndrăgite, purtate prea rar Eu sunt Ada, mămică de doi copilași drăgălași și diferiți precum soarele și luna. Ea are 3 ani și jumătate și este blândă, calmă, răbdătoare și înțelegatoare, iar el are 9 luni și a venit ca o tornadă care ne dă pe spate cu zâmbetele și forța lui. Sunt o femeie fără toate doagele în ordine, îmi plac culorile și sunt mega îndrăgostită de jumătatea mea mai bună. 

 

 

Ada Chindea

Eu sunt Ada, mamă și o femeie îndrăgostită de oameni și culori și am pornit această comunitate în 2013 în anul în care și eu am devenit mamă. Astăzi, sunt coach transformațional și mă bucur să-mi trăiesc visurile alături de copii, vizitând lumea în timp ce formez noi comunități în cadrul cărora ghidez oamenii să-ți (re) descopere culorile adevarate și astfel să-și trăiască visurile AZI și nu într-o zi.

5 Comments
  1. Ada, ca ne obicei ne transmiti atata emotie ! Ai avut niste tinute superbe la toate evenimentele despre care ne-ai povestit! Eu de-abia astept sa-ti admir lucrurie la yard sale!

    1. Si eu pe ale tale!!! Fusta acea neagra cu dantela de la evenimentul Art meets nature … o visez si acum 😀
      Aduci pantofi? 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.