Cizme de ploaie pentru orice buzunar

Săptămâna aceasta a plouat, iar sâmbătă se anunță aceași prognoză. În această idee, am pregătit pentru voi o listă de locuri de unde vă puteți comanda cizme de ploaie potrivite fiecărui buzunar.

Dacă totuși vreți să stați în casă puteți încerca niște proiecte creative.

Nu am fost fanul cizmelor de cauciuc, mi se pareau destul de kitcky . Asta si pentru că nu găsisem un model care să mă atragă suficient, până anul acesta când le-am descoperit pe cele de OldCom. De fapt le-am descoperit de mai mult timp, dar am tot amânat pentru că voiam să le probez înainte, iar în București mai greu. Din pacate nu au un showroom. Până la urma mi le-a adus o prietenă direct de la Chișinău pentru că le-a probat ea în locul meu 🙂

E tare bine să ai prieteni plimbăreți 🙂

Apoi m-am gândit să văd și ce alte opțiuni mai există. Iată ce am gasit:

Cizme de ploaie scurte:

De la stânga la dreapta: 79lei de la superpantofi.ro, 149 lei de la answer.ro, 209 lei de la fashionup.ro

Cizme de ploaie pentru orice buzunar  Cizme de ploaie pentru orice buzunar Cizme de ploaie pentru orice buzunar

Pe fiecare dintre site-urile mai sus menționate, găsiți muuuuuulte modele de cizme de ploaie scurte.

Colorate, cu model, cu sclipici sau chiar cu blăniță. Intrați și vedeți care sunt preferatele voastre.

Cizme de ploaie lungi

176 lei, de la fashionsport.ro- Sunt tare draguțe și merg la orice ținută. Talpa este foarte moale deși având acel toc sunt pușin incomode la mers. Să vă spun de ce… cauciucul de la toc este foarte foarte moale, ceea ce este bine, dar la mers parcă se duce călcâiul în toate direcțiile, parcă ai călca pe un burete pătrat… freaky…

Cizme de ploaie pentru orice buzunar

59.9 lei de la Dechatlon. De fapt nu sunt chiar cizme de ploaie. Sunt de fapt cizme de călărie, dar care sunt din cauciuc și au o formă aparte. În plus, sunt cam singurele cizme de ploaie, daca e să le considerăm în această categorie, care sunt aproape mulate pe picior. Merg foarte fain cu niște șosete colorate care să se vadă peste cizmă. Bine, de fapt toate cizmele de cauciuc merg cu șosete colorate până la genunchi 🙂

Cizme de ploaie pentru orice buzunar

125,1 lei sau 169 lei (în funcție de culoare) de la moff.ro. Au niște culori tare drăguțe și din câte pot să-mi dau seama nu sunt foarte largi pe pulpă. Cel mai mult mi-au placut cele galbene și cele vișinii.

Cizme de ploaie pentru orice buzunar

79 lei de la zappatos.ro. Ce mi-a placut foarte mult la aceste cizme de ploaie este faptul că talpa are o culoare diferită față de cizmă. Le găsiți pe varianta negre cu talpa beige sau pe beige cu talpa neagră. În poza cu cele negre puteți vedea la ce mă refeream cu șoseta până la genunchi. Arată tare bine, așa-i?

cizme de ploaie moff.ro  cizme de ploaie moff.ro

Am păstrat pentru la final recomandarea principală și anume cizmele de ploaie de la OldCom. Au mai multe modele disponibile și aici mă refer la calapod, nu la model. Sunt cele uni, care sunt mai largi pe pulpă și sunt cele colorate în tot felul de modele care sunt puțin mai înguste. Bineînțeles, majoritatea cizmelor de ploaie sunt largi pe pulpă pentru că ele sunt gândite să le porți în caz de ploaie, inundație chiar și atunci iți bagi pantalonii în cizmă… trebuie să ai unde. Cauciucul nu este cel mai moale, sunt chiar din cauciuc clasic, destul de rigid, dar imi plac modelele.

Prețurile variază de la 53 lei la 55 lei.

Acestea sunt de fapt cizmele mamei, dar le-am luat la purtat pentru că se asortau mai bine cu ținuta mea din ziua aceea. Pozele sunt realizate la evenimentul despre Purtarea sanatoasa a bebelușului organizat de MamiNuDoarme la Târgoviște.

cizme de ploaie

cizme de ploaie

Sunt curioasă, voi aveți cizme de ploaie? Dacă da, vă aștept cu mare interes comentariile să aflăm împreună alte surse bune pentru cumpărat cizme de ploaie.


noi in tren  Eu sunt Ada, mămică de doi copilași drăgălași și diferiți precum soarele și luna. Ea are 3 ani și jumătate și este blândă, calmă, răbdătoare și înțelegatoare, iar el are 9 luni și a venit ca o tornadă care ne dă pe spate cu zâmbetele și forța lui. Sunt o femeie fără toate doagele în ordine, îmi plac culorile și sunt mega îndrăgostită de jumătatea mea mai bună. 

Ada Chindea

Eu sunt Ada, mamă și o femeie îndrăgostită de oameni și culori și am pornit această comunitate în 2013 în anul în care și eu am devenit mamă. Astăzi, sunt coach transformațional și mă bucur să-mi trăiesc visurile alături de copii, vizitând lumea în timp ce formez noi comunități în cadrul cărora ghidez oamenii să-ți (re) descopere culorile adevarate și astfel să-și trăiască visurile AZI și nu într-o zi.

8 Comments
  1. Eu am unele din Decathlon, dar nu așa chic precum cele din articolul tău. Eu am o mare problemă cu cizmele de cauciuc, sechele din copilărie. :)))

    1. Pai, inteleg… cand stai la casa ai nevoie si de o pereche functionala :D. Abia astept sa am si eu nevoie de o perche functionala!!!
      Cat despre sechelele din copilarie si eu le am… din cauza asta nu m-a atins moda cu bagatul blugilor in cizme!!! Nu am suportat asta cand eram mica! Tot timpul aveam blugi largi si cizme prea stramte… horrrorrr!!!!

  2. Si eu port cizme din cauciuc. Am unele lungi, cu blanita, pe care le-am vumparat din IDM. Sunt ff multumita de ele. Fiicei mele i-am cumparat mereu din Decathlon 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.