Planuri de weekend prelungit cu Joi – 14-17 Septembrie

Iată că reiau seria de articole cu recomandări de evenimente pentru weekend.

Probabil că aţi observat că ultimele două luni nu am fost foarte activă pe blog, datorită evenimentului “Mămici Pe Tocuri” apoi pentru o vacanţă prelungită toată luna august şi jumătate din Septembrie. Nu am fost foarte plimbăreţi, am fost doar la mare cu cortul de vreo două ori, dar am stat acasă cu piticii şi ne-am distrat cum am ştiut mai bine.

Primul articol din seria “Planuri de weekend” din această toamnă cuprinde şi ziua de Joi pentru că astăzi are un loc un eveniment extrem de fain pe care n-am vrut să-l rataţi.

Am să va spun imediat despre ce este vorba, dar până atunci aş vrea să va întreb…


Şi acum să începem!

Joi, 14 Septembrie

Lansarea cărţii “Cum e să fii fată”.

Este o antologie de poveşti scrisă de 9 autoare care ne povestesc perspectiva lor asupra lumii la feminin. Cele 9 autoare sunt: Cristina Andone,Ioana Chicet-Macoveiciuc aka Prințesa Urbană, Adela Dan, Raluca Feher, Miruna Ioani aka Și Blondele Gândesc, Andra Nistor, Melinda De Ross, Dana Săvuică, Victoria Serman.

Evenimentul are loc astăzi, începând cu ora 19 la Cărtureşti Verona, Strada Pictor Arthur Verona 13-15, Bucureşti. Pentru mai multe informaţii click pe imaginea de mai jos.

Image may contain: text

Un film în 2- ROOFTOP CINEMA: Love for Shorts

Nu ştiu exact ce film se va viziona în această seară, dar dacă aveţi planuri de ieşit în 2 şi nu ştiţi unde să mergeţi, eu cred că e o idee bună. Îmi place mult locaţia din poze, din păcate nu am ajuns până acum, dar e pe listă pentru o seară relaxantă în doi 🙂

Mai multe detalii click pe imaginea de mai jos.

Image may contain: one or more people, people standing, crowd and outdoor

O sesiune de shopping

Astăzi şi mâine, are loc un eveniment cu vânzare a colecţiilor trecute realizate de către Sweet Paprika. Sunt foarte multe haine drăguţe la preţuri super reduse. De la haine de vara, topuri şi salopete, până la paltoane şi costume din catifea. Recunosc că acesta din urmă este preferatul meu.

Mai multe detalii, click pe imaginea de mai jos.

Image may contain: 1 person, standing and text

Music Together Demo!

Tot începând de astăzi şi până duminică, au loc o serie de lecţii de muzică gratuite, adresate copiilor cu vârste între 0 şi 5 ani organizate de către Play On Music Together. Pentru a participa este nevoie de înscriere pe site-ul lor. Mai multe detalii găsiţi pe evenimentul de Facebook unde puteţi ajunge dând click pe imaginea de mai jos.

Planuri de weekend prelungit cu Joi - 14-17 Septembrie

Vineri, 15 Septembrie

Kid’s City – ediția a III-a

Un eveniment dedicat copiilor, dar la care este invitată toată familia. Ateliere de creaţie, jonglerii, spectacole de magie, muzică, dans, piese de teatru, stand-up comedy, Gaşcă Zurli şi mulţi alţi artişti. Pentru mai multe detalii, daţi click pe imaginea de mai jos

Image may contain: text

Sâmbătă, 16 Septembrie

Pentru sâmbătă eu vă recomand aşa, începeţi ziua fie cu o relaxare la o oră de yoga, fie cu puţină educaţie emoţională în parcul Herăstrău. Apoi vă recomand o sesiune de shopping cât dorm copiii şi seară un film romantic în doi.

Cam asta o să fie şi programul nostru pentru sâmbătă deoarece sărbătorim 6 ani de la nuntă… deci e musai să fie Date Night 🙂

Yoga for Kids and Parents

Sunt cursuri de yoga la care puteţi participa împreună cu copiii de peste 3 anişori. Participarea la curs se face în baza unei taxe în valoare de 40 lei şi este necesară înscrierea. Mai multe detalii, click pe imaginea de mai jos.

Image may contain: 6 people, indoor

De unde vin emoțiile?

Un atelier organizat de către Cursuri pentru Viaţă, având ca şi facilitator pe Gabriela Maalouf pe care o puteţi citi pe blogul cu acelaşi nume şi pe care o caut demult să o ascult pentru îmi place foarte mult să o citesc. Atelierul este atât pentru părinţi cât şi pentru copii şi va avea mai multe exerciţii. În prima parte trebuie să răspundem împreună la întrebarea “De unde vin emoţiile”, apoi vor avea loc câteva exerciţii pentru dezvoltarea inteligenţei emoţionale, iar la sfârşit o discuţie cu Gabriela.

Participarea este gratuită în baza înscrierii. Mai multe informaţii, click pe imaginea de mai jos.

Image may contain: text

Acum intram in posibilitatile de shopping:

Agenda Bio- ediție de toamnă- în grădină

Zona de târg reuneşte peste 50 de participanţi care îşi vor prezenta serviciile sau vor vinde o varietate de produse naturale şi bio, de la cosmetice şi produse de curăţenie a casei, produse alimentare, până la jucării şi articole pentru cei mici, toate din materiale naturale.

Agenda Bio cuprinde în programul său şi 6 ateliere pentru copii, permanente pe durata evenimentului. Atelierele sunt o modalitate distractivă de a-i învăţă pe cei mici să lucreze cu diferite materiale, să îşi dezvolte imaginaţia şi atenţia.

Pentru mai multe detalii despre eveniment, click pe imaginea de mai jos

No automatic alt text available.

Porti deschise la Citrine cu reduceri de pana la 80%.

Detalii pe Facebook, click pe imagine

Image may contain: 1 person, text

Cheap Thrills Yard Sale la Lokal.

Pentru detalii click pe imaginea de mai jos

Image may contain: shoes and text

Love Yard Sale

O nouă ediție ce are loc tot la Cooper’s Pub, organizată de Laura Bucur pe care o puteți citi pe blogul cu același nume. Pentru mai multe informații, click pe imagine

Image may contain: text

Așa cum vă spuneam, seara se încheie în doi într-o locație pe care am descoperit-o de curând alături de Hubby și care e tare romantică- La Pod by Gogu Constantinescu. În plus Sâmbătă seară chiar va avea loc o proiecție de film… clar e de noi pentru aniversarea a 6 ani de casatorie-

Movie night- ” I am not there” by Todd Haynes.

Pentru detalii, click pe imaginea de mai jos

Image may contain: 6 people, text

Duminică, 17 Septembrie

Porţi deschise la Grădina Şevaletelor, o locaţie pe care am descoperit-o recent şi mi se pare că arată tare bine. Pentru că sunt proaspăt deschişi, duminică are loc ziua porţilor deschise cu cursuri demo pe care ei urmează să le organizeze în locaţie. Din păcate nu se poate merge acolo doar la joacă ci doar în cadrul cursurilor. Mai multe detalii pe link-ul din imagine

Image may contain: table and outdoor

Da’DeCe Cișmigiu?

Un eveniment adresat copiilor cu vârsta de peste 6 anișori. Atelierul este o invitație la a parcurge împreună un traseu cultural în zona Grădinii Cișmigiu. Copiii vor afla poveștile parcului, dar și pe aceea a uneia dintre cele mai vechi clădiri din zonă: Hotelul Cișmigiu, care va fi de altfel și locul de întâlnire pentru acest atelier-traseu. Participarea este gratuită în baza unei înscrieri la link-ul din imaginea de mai jos

No automatic alt text available.

La Modul ideal, visez sa închei acest weekend prelungit cu o după amiază pentru mine și cu Frida Kahlo în cadrul evenimentului- O după amiază cu Frida Kahlo: cartea & filmul.

Daca și pe voi vă tentează, găsiți mai multe informații cu click pe imaginea de mai jos, iar bilete vă puteți cumpăra de pe Eventbook.

Image may contain: 1 person, text

Cam acestea ar fi sugestiile mele pentru acest weekend.

Vă aștept cu drag să-mi spuneți pe unde vă mai plimbați și voi, poate îmi dați idei. Înainte de a închide pagina, nu uitați să votați în sondajul de mai sus, să-mi spuneți dacă vreți să prelungesc această rubrica la toată săptămâna sau nu.

Mâine vă aștept cu interviul super amuzant cu Alex Zamfir. Daca nu știți despre ce este vorba, citiți articolul de marți, Tatăl blogger, important în viața copilului și în blogosfera de parenting


Planuri de weekend prelungit cu Joi - 14-17 SeptembrieEu sunt Ada, mămică de doi copilași drăgălași și diferiți precum soarele și luna. Ea are 3 ani și jumătate și este blândă, calmă, răbdătoare și înțelegatoare, iar el are 9 luni și a venit ca o tornadă care ne dă pe spate cu zâmbetele și forța lui. Sunt o femeie fără toate doagele în ordine, îmi plac culorile și sunt mega îndrăgostită de jumătatea mea mai bună.

 

Ada Chindea

Eu sunt Ada, mamă și o femeie îndrăgostită de oameni și culori și am pornit această comunitate în 2013 în anul în care și eu am devenit mamă. Astăzi, sunt coach transformațional și mă bucur să-mi trăiesc visurile alături de copii, vizitând lumea în timp ce formez noi comunități în cadrul cărora ghidez oamenii să-ți (re) descopere culorile adevarate și astfel să-și trăiască visurile AZI și nu într-o zi.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.