După 10 ani, canapeaua rezistă

Atunci când am văzut-o în IKEA nu era nici cea mai cool canapea, nici cea mai pufoasă, dar se încadra perfect în bugetul nostru, iar după două săptămâni de dormit pe jos eram entuziasmaţi să o luăm acasă cât mai repede.

Da, canapeaua noastră mai are puţin şi împlineşte 10 ani de existenţă în micuţa noastră familie. Şi după 10 ani, la fel ca şi noi canapeaua rezistă!

Au urmat vreo 2 ani frumoşi în care ne-a susţinut somnul de frumuseţe, nopţile de vorba la un pahar de vin şi chiar a făcut cu noi câteva Revelioane frumoase. I-am cumpărat o cuvertură albă şi 4 pernuţe maro extrem de chic. Apoi am renovat şi ne-am luat un pat, dar ea a continuat să ne susţină prin acomodarea prietenilor care mai rămâneau la noi peste noapte.

Apoi a venit MAREA MUTARE şi am demontat-o pentru prima oară de când o adusesem acasă, iar când am remontat-o avea deja un alt scop.

Urmă să fie canapeaua din camera micuţei Emily.

După câteva luni de la instalarea ei în camera Emilușei, am născut şi am adus acasă minunăţia de copil.  Pentru că nu voiam să o lăsăm pe Emily singură într-o camera atât de mare, am decis să rămânem şi noi cu ea, pe canapeaua noastră care împlinea 6 ani.

Cu timpul, noi am plecat din camera Emilușei, dar canapeaua a rămas. Pe această canapea am alăptat-o pe Emily în primul ei an. Pe ea am făcut frisoane şi febra laptelui când ne-am întors de la spital şi tot aici a ajuns Emily să doarmă pe la vârstă de 1 an şi un pic. Pe canapeaua întinsă, baricadată cu perne şi tot felul de apărători că să nu cadă. Atunci nu ne-am gândit să punem salteaua direct pe jos.

După 10 ani, canapeaua rezistă

Emily a crescut şi a venit timpul să transformăm pătuţul ei de bebeluş într-unul mai încăpător pentru fetiţă de 1 an şi jumătate aşa că nu mai era loc în camera pentru canapeaua noastră dragă.

Tot în acelaşi timp am început să mă dezvolt un pic pe partea profesională. Am găsit o camera drăguţă şi cochetă pe care am transformat-o în biroul meu/ showroom pentru magazin. Acum canapeaua noastră a primit o funcţie mai mare, deja îmi era partenera la discuţiile pe care le aveam despre evenimente, despre dezvoltarea magazinului. Ba chiar a asistat la Sex and The city- The Movie la o seară nebună între fete. Chiar a avut parte şi de delegaţii, timp de o zi a participat la festivalul Femei pe Mătăsari. Uneori a acomodat si pitici obositi veniti in vizita

După 10 ani, canapeaua rezistă

După ce am rămas însărcinată şi am închis sediul din Timpuri Noi, canapeaua a rămas demontată, într-un colţ de garaj. Chiar dacă mă gândeam la ea, nu aveam unde să o punem. Ne tot gândeam cum să facem cu Andrei, dacă va dormi cu noi, dacă să-i facem camera lui şi până la urmă a doua variantă a câştigat. Acum canapeaua urma să-i ţină companie şi lui Andrei.

Pe 27 Noiembrie, la 8 ani de relaţie cu canapeaua noastră, l-am adus pe Andrei acasă dormind în scoică de la Maxi Cosi şi l-am pus pe canapea aşteptând-o pe Emily să vină acasă.

După 10 ani, canapeaua rezistă

Așa l-a cunoscut Emily pe Andrei, frățiorul ei pentru toată viața, tot pe canapeaua noastră dragă

Apoi, Andrei a inceput să crească, puțin câte puțin în fiecare zi și pe aceași canapea pe care o alaptasem pe Emily cu 2 ani în urma, îl alăptam acum pe Andrei, dar acum eram trei pe canapea: Eu, Andrei și Emily lângă noi.

După 10 ani, canapeaua rezistă

De atunci a trecut 1 an şi 8 luni şi s-au întâmplat multe schimbări la noi în casă: am demolat peretele pe care îl ridicasem pentru camera lui Andrei, ne-am mutat toţi în dormitor pe o saltea de 2/2 pusă pe jos,  iar canapeaua a rămas la loc de cinste în sufragerie unde seara citim și ziua ne jucăm.După 10 ani, canapeaua rezistă

Acum, după aproape 10 ani de relaţie cu canapeaua, ne pregătim de închiderea cercului pentru că, eu şi Hubby dormim din nou pe canapea în speranţa că şi piticii vor dormi amândoi în dormitor.

Cum merge acest proces e subiect pentru alt articol, astăzi e zi de sărbătoare… astăzi se împlinesc 10 ani de la primul nostru sărut timid, pe o banca în Carol, după cea mai lungă întâlnire care a durat 6 ore şi care a fost povestită la nunta noastră ca cerere de recuperare a miresei furate 🙂

După 10 ani, canapeaua rezistă, iar noi ne iubărim cam de 10 ori mai mult 🙂

La Mulți ani nouă, babe!!!

I kinda love ya :D!!!


După 10 ani, canapeaua rezistă Eu sunt Ada, mămică de doi copilași drăgălași și diferiți precum soarele și luna. Ea are 3 ani și jumătate și este blândă, calmă, răbdătoare și înțelegatoare, iar el are 9 luni și a venit ca o tornadă care ne dă pe spate cu zâmbetele și forța lui. Sunt o femeie fără toate doagele în ordine, îmi plac culorile și sunt mega îndrăgostită de jumătatea mea mai bună.

 

Ada Chindea

Eu sunt Ada, mamă și o femeie îndrăgostită de oameni și culori și am pornit această comunitate în 2013 în anul în care și eu am devenit mamă. Astăzi, sunt coach transformațional și mă bucur să-mi trăiesc visurile alături de copii, vizitând lumea în timp ce formez noi comunități în cadrul cărora ghidez oamenii să-ți (re) descopere culorile adevarate și astfel să-și trăiască visurile AZI și nu într-o zi.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.