Planuri de weekend 30 Iunie – 2 Iulie

Pentru este joi, am adunat din nou o serie de evenimente frumoase în caz nu v-aţi făcut deja planurile pentru weekend-ul care urmează, 30 Iunie- 2 Iulie.

Pentru mine acest weekend este unul extrem de important pentru sâmbătă la ora 8.30 voi urcă în trenul de Costineşti pentru 2 zile de mare şi yoga, eu cu mine şi cu oameni noi şi minunaţi pe care abia aştept -i cunosc. Deşi este a doua noapte când îl voi lasă pe Andrei cu Hubby, este prima dată când lipsesc 2 zile pline şi o noapte.

Recunosc că mă încearcă un amalgam de sentimente: entuziasm, tristețe, anxietate, fericire, nerăbdare…. all in one 🙂

Totuşi, sper drumul cu trenul, singură cu o carte în braţe, yoga de pe plajă şi sesiunile de meditaţie dintre,  vor ajuta  bucur la maxim de această escapadă, iar dacă nu, în caz de urgenţă, apelez la un pahar de vin alb pe malul marii… 😀

Revenind la lista cu planurile pentru weekend, cel mai mult regret startul ediţie 2017 a festivalului B Fit In The Street, de care am aflat acum 3 ani și de atunci abia aștept următoarea ediție!

  b fit in the street 2016     b fit 2016

Vineri, 30 Iunie

Prima Statuie AUDIO din România pentru părinții cu prematuri

UNU SI UNU planui de weekend

Asociaţia Unu şi Unu este o asociaţie ce reprezintă şi apară drepturile copiilor născuţi prematur şi ale părinţilor acestora. Mai mult ei sunt cei care ajută părinţii copiilor născuţi prematur treacă mai uşor peste perioada de la început atunci când lumea se întoarce de-a îndoaselea şi nu mai ştii ce faci pentru puiul tău atât de mic.

Mâine începând cu ora 10.30, la Park Lake, în zona Gloria Jeans Cafe, Asociaţia Unu şi Unu inaugurează prima statuie audio cu ajutorul căreia oricine poate cunoaște din fricile unui părinte cu copil născut prematur. Ba mai mult puteţi aflaţi cum puteţi şi voi daţi o mâna de ajutor.

Intrarea este liberă. Mai multe informații pe imaginea de mai sus.

Ora de psihologie la Școala Părinților Responsabili

scoala parintilor responsabili

Acesta este ediţia cu numărul 5 a Şcolii Părinţilor Responsabili organizată de către QBebe, un site online cu informaţii pentru părinţi şi unul dintre primii parteneri pe care i-am avut la ceaiuri.

Seminarul începe la ora 17, are loc la Crown Plaza şi este moderat de către o mămică ce mulţi părinţi o ascultă la radio, Tily Niculae. Subiectul acestei ediţii este psihologia copilului, punctul nevralgic al oricărui părinte care are ca prioritate în viaţa lui binele copilului.

Intrarea este liberă şi puteţi găsi mai multe informaţii dând click pe imaginea de mai sus.

Bucharest Food Festival – Gourmet Edition

bucharest food festival planuri de weekend

Iată un eveniment la care pot participa şi eu înainte de mare, vineri după amiază

Festivalul va reuni unele dintre cele mai renumite restaurante, bistro-uri sau baruri din Bucureşti, dar şi din ţară.Are loc la în Herăstrău la Roabă de Cultură, începe Vineri la 16 şi se încheie Duminică la ora 22.

Mai multe informaţii despre formaţiile ce vor cânta muzică live şi participanţii la eveniment dând click pe imaginea de mai sus.

Sâmbătă, 1 Iulie

1-3 ani: ”Sus – Jos”. Atelier de dezvoltare prin teatru

sus jos planuri de weekend

SÂMBĂTĂ, 1 IULIE, de la ora 11 teatrul din Podul Meu revine la Kindi Center cu “SUS-JOS”, unul dintre cele mai îndrăgite ateliere, regizat de Voicu Hetel, împreună cu psihoterapeutul Cătălina Hetel.

În cadrul spectacolului Voicu va explora alături de copii câte lucruri interesante se află în jurul nostru în lumea ce ne înconjoară: seminţe, pene, cutii, culori, lucruri mari şi lucruri mici, uşoare şi grele, o lume magica ce aşteaptă să fie cucerită de mânuţe mici şi de minţi isteţe.

Participarea la atelier se face în baza unei înscrieri pe mail la contact@kindi.ro. Este în valoare de 50 lei/ copil şi se adresează copiilor cu vârstă între 1 şi 3 anişori.

Mai multe detalii pe link-ul din imaginea de mai sus.

Povestea Pădurii, cerc de lectură

padurea fermecata planuri de weekend Tot de la ora 11 are loc la Ludotech un cerc de lectură organizat de Work At Home Moms pentru copiii cu vârstă între 1 şi 10 ani.

Cartea ce va fi lecturată se numeştePovestea pădurii”, scrisă de Ileana Vasilescu, pedagog Waldorf, mamă şi bunică, apărută la Editura Creangă Fermecată.

Taxa de participare este în valoare de minim 15 lei şi trebuie confirmaţi participarea pe mail la contact@wahm.ro.

Mai multe informaţii pe link-ul din imaginea alăturată

 

Concert BLADE Strings – Simfonii de Vară

blade strings planuri de weekend

Sâmbătă seară, pentru cine are bonă sau bunici disponibili în Bucureşti, de la ora 20, în Piaţa Universităţii are loc un concert în aer liber susţinut de către cei de la BLADE Strings, o formaţie rock ce foloseşte doar instrumente muzicale clasice.

Mai multe informaţii pe link-ul din imaginea de mai sus.

Festivalul Internaţional de Teatru de Stradă Bucureşti

b fit planuri de weekend

Începând de Sâmbătă 1 Iulie ora 18.00 şi până pe dată de 30 Iulie ora 23.00 are loc ediţia 2017 a Festivalului Internaţional de Teatru de stradă din Bucureşti, pe scurt B-Fit 2017 şi va voi reaminti de acest eveniment în fiecare săptămâna din următoarea lună deoarece este un eveniment ce merită -l vedeţi alături de toată familia. Este extrem de interesant vezi toate numerele de acrobaţie, spectacolele, atâţia oameni minunaţi şi talentaţi la un loc, este incredibil!!!

Mai multe detalii despre trupe, ore şi locaţii pe link-ul din imaginea de mai sus.

Copacul cu Cărți – Parcul Circului

copacul cu carti planuri de weekendÎn perioada 1 16 Iulie puteţi merge în Parcul Circului unde va veţi putea bucură de o carte interesantă alături de copii pentru care sunt pregătite multe ateliere de creaţie.

Intrarea este liberă şi puteţi găsi mai multe informaţii pe link-ul din imaginea de mai sus.

Festivalul de teatru urban în aer liber Teatru Sub Lună ediția 3

teatru sub clar de luna planuri de weekend

Teatru sub luna, mi se pare un concept extrem de fain şi îmi doresc ajung şi eu cu Hubby într-o seară. Evenimentul are loc în perioada 1- 16 Iulie în Grădina Quantic din parcul Grozăveşti. Teatru sub luna este singurul festival de teatru independent în aer liber, se află la a-3-a ediţie şi reuneşte sub cerul liber şi arzător de iulie atmosfera proaspătă a unei piese de teatru bine regizate şi încântarea unei seri de jazz sau café-concert, toate frumos conturate cu expoziţii de pictură, desen, costume şi sculpturi din lemn.

Mai multe informaţii pe link-ul din imaginea de mai sus.


Lista cu evenimentele pe care vi le recomand în acest sfârşit de săptămâna o regăsiţi şi pe pagină de Facebook Ceai cu Mămici la secţiunea Events.

în fiecare sfârşit de săptămâna, va doresc DISTRACŢIE MAXIMĂ şi în acest weekend, ATENŢIE LA CĂLDURĂ!


Planuri de weekend 30 Iunie - 2 Iulie  Eu sunt Ada, mămică de doi copilași drăgălași și diferiți precum soarele și luna. Ea are 3 ani și jumătate și este blândă, calmă, răbdătoare și înțelegatoare, iar el are 9 luni și a venit ca o tornadă care ne dă pe spate cu zâmbetele și forța lui. Sunt o femeie fără toate doagele în ordine, îmi plac culorile și sunt mega îndrăgostită de jumătatea mea mai bună.

Ada Chindea

Eu sunt Ada, mamă și o femeie îndrăgostită de oameni și culori și am pornit această comunitate în 2013 în anul în care și eu am devenit mamă. Astăzi, sunt coach transformațional și mă bucur să-mi trăiesc visurile alături de copii, vizitând lumea în timp ce formez noi comunități în cadrul cărora ghidez oamenii să-ți (re) descopere culorile adevarate și astfel să-și trăiască visurile AZI și nu într-o zi.

3 Comments
  1. Ada, sa stii ca si noi am fost la cateva dintre evenimentele recomandate de tine! Chiar ne-am distrat si am vazut niste adevarate spectacole de strada weekend-ul trecut. Tot Bucurestiul a fost anumat de personaje simpatice care au adus, zic eu, o doza de buna dispozitie tuturor celor ce erau pe strada la ora aia tarzie. Am mai fost si la copacul cu carti si la Bucharest Food festival. Am observat ca se organizeaza tot felul de evenimente frumoase, asa ca nu mai avem scuze sa stam in casa in weekend! Pupici!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.