Planuri de weekend 16-18 Iunie

Pentru noi, weekend-ul acesta va fi de relaxare şi pregătiri pentru prima escapadă la mare cu cortul.

În acest weekend trebuie ne adunăm catrafusele, fac un necesar de străchini pentru gătit pentru tocmai ne-am luat o frumuseţe de aragaz de camping (mai jos poză, atâta sunt de mândră de el ) şi multe alte lucruri ce ţin de logistica plecării cu cortul şi doi copii.

 

 

Planuri de weekend 16-18 Iunie

Totuşi, pentru că ajung la urechile mele multe evenimente frumoase, m-am gândit să vă spun şi vouă poate vă ajut să va faceţi mai uşor planuri pentru weekend-ul ce urmează.

Vineri, 16 Iunie

Şcoală Părinţilor Responsabili – seminar pentru viitorii părinţi

Planuri de weekend 16-18 Iunie

Acesta este un eveniment pe care ar trebui să-l împărtăşiţi cu toţi prietenii voştri fie că aşteaptă un bebe fie că nu au încă planuri. Despre naştere în general şi naşterea naturală în particular se vorbeşte prea puţin astfel încât viitorii părinţi să şi afle informaţiile necesare.

Veţi avea ocazia să ascultaţi medici ginecologi, pediatrii, inclusiv mame care vă vor poveşti propria experienţă a naşterii copiilor lor, natural şi nemedicalizat.

Printre invitaţi va fi prezentă şi Eugenia Dobrescu, o mămică tare dragă mie ce deţine Mamagazin şi este nutriţionist şi consultant în alăptare. În a două parte a conferinţei chiar se vorbeşte foarte mult despre alăptare şi despre primele zile acasă cu bebeluşul.

Evenimentul va avea loc Vineri, 16 Iunie între orele 14.30 şi 20.00 la Crown Plaza şi puteţi găsi toate informaţiile necesare accesând link-ul din imagine. Accesul este gratuit şi nu necesită înscriere. În plus există şi o tombolă în cadrul căreia puteţi câştigă foarte multe premii utile.

Lansare de carte “Ce este Constituția?” de Alina Dumitrașcu

Planuri de weekend 16-18 Iunie

Tot vineri, dar de după amiază, începând cu ora 18, are loc lansarea unei cărţi care mi se pare extrem de interesantă pentru copii şi mai ales pentru noi, ca să ştim ce şi cum le explicăm copiilor.

Volumul este dedicat copiilor cu vârste între 7 şi 11 ani şi are scopul de a le prezenţa acestora, într-o formă ludică, importantă Constituţiei. Detalii despre eveniment pe link-ul din imagine.

Sâmbătă, 17 Iunie 

De fapt, sâmbătă încep o serie de evenimente la care puteţi participa tot weekend-ul, începând de Sâmbătă dimineaţă de la ora 10 şi până Duminică la ora 20.00. .

Bounty Fair – târg de design și ateliere – în aer liber

Planuri de weekend 16-18 Iunie

Acesta este un eveniment despre care v-am mai anunţat şi în trecut şi este un eveniment care îmi este tare drag. Aici puteţi găsi foarte multe activităţi frumoase pentru copii şi multe lucruri minunate de cumpărat atât pentru voi cât şi pentru copiii voştri.

Este un târg în cadrul căruia vin designeri români cu haine frumoase şi uşoare, nu complicate, ci haine potrivite oricărei mama, fie că merge în parc cu copiii, fie că merge la birou. Mai puteţi găsi şi haine pentru copii, accesorii, genţi, tot felul de lucruşoare frumoase. Puteţi aşi pe site o lista cu brandurile participante, iar la această ediţie vor fi chiar 11 noi!

Târgul are loc la Casa Universitarilor şi există o taxa de 8 lei/ persoană. Detalii în link-ul din imagine.

Festivalul “Namaste India” la Muzeul Satului

Planuri de weekend 16-18 Iunie

Activităţile din festival oferă participanţilor şansa de a descoperi cultura indiană, valorizând în acelaşi timp propria noastră cultură, perioada aleasă pentru desfăşurarea evenimentului incluzând două zile importante pentru identitatea naţională a fiecăreia din cele două ţări: Ziua Internaţională Yoga, recunoscută oficial de ONU în 2014 (21 iunie) şi celebrată la nivel mondial, şi Ziua Internaţională a Iei (24 iunie), sărbătorită cu mult entuziasm în ţară şi în comunităţile de români din diaspora.

Evenimentul are loc la Muzeul Satului şi se plăteşte taxa de acces în Muzeu în valoare de 10 lei. Mai multe detalii pe link-ul din imagine.

ONGFest Civic Break București

Planuri de weekend 16-18 Iunie

ONG Fest este un târg aflat la cea de-a 8-a ediţie în cadrul căruia puteţi descoperi cum cetăţenii activi lucrează pentru a schimbă România la faţă. Mai mult, aveţi ocazia să vă implicaţi şi voi dacă vă înscrieţi la activităţile pe care le plănuiesc în viitorul apropiat.

Deschiderea oficială a evenimentului are loc Vineri de la ora 17 la Deschis Gastrobar. Târgul efectiv are loc în parcul Herăstrău. Puteţi află mai multe detalii accesând link-ul din imagine.

Duminică, 18 Iunie

Uleiurile esențiale pentru sarcină, naștere și bebeluși

Planuri de weekend 16-18 Iunie

Duminică, de la 11 la 13 puteţi află răspunsul la aceste întrebări şi multe alte informaţii utile despre uleiurile esenţiale. Locaţia evenimentului este în Parcul Izvor şi trebuie să confirmaţi prezenţa printr-un sms la numărul de telefon 0726026315. Mai multe informaţii pe link-ul din imagine.

Lemonade Festival – First Edition / FOOD HOOD

Planuri de weekend 16-18 Iunie

În primul rând locația evenimentului este o locație care îmi place mult! Food Hood este locul perfect pentru a megre vara cu copiii la o limonada și o bere bună. Bonus, pe 18 Iunie veți avea ocazia să ascultați și muzică live. Mai multe detalii în link-ul din imagine

La final vă las cu o recomandare unde puteţi merge să faceţi o pauză între toate activităţile.

Un loc super potrivit pentru familiile cu copii, nu prin prisma unui loc de joacă pentru că nu-l au, ci prin prisma naturii existente şi a spaţiului deschis.

Nu este un loc unde se serveşte mâncare, dar nu au o problema dacă vă comandaţi o pizza sau vă luaţi o prăjitură de la cofetăria de lângă.

Acest loc minunat se numeşte Grădina Dorobanți şi am fost aici duminica trecută alături de prietenă mea, am savurat un Aperol Spritz absolut delicios şi am promis că mă întorc şi cu ai mei ghiduşi.

Planuri de weekend 16-18 Iunie    Planuri de weekend 16-18 Iunie

Vă doresc un weekend plăcut și distracție maximă!!!


Planuri de weekend 16-18 Iunie

Eu sunt Ada, mămică de doi copilași drăgălași și diferiți precum soarele și luna. Ea are 3 ani și jumătate și este blândă, calmă, răbdătoare și înțelegatoare, iar el are 9 luni și a venit ca o tornadă care ne dă pe spate cu zâmbetele și forța lui. Sunt o femeie fără toate doagele în ordine, îmi plac culorile și sunt mega îndrăgostită de jumătatea mea mai bună.

Ada Chindea

Eu sunt Ada, mamă și o femeie îndrăgostită de oameni și culori și am pornit această comunitate în 2013 în anul în care și eu am devenit mamă. Astăzi, sunt coach transformațional și mă bucur să-mi trăiesc visurile alături de copii, vizitând lumea în timp ce formez noi comunități în cadrul cărora ghidez oamenii să-ți (re) descopere culorile adevarate și astfel să-și trăiască visurile AZI și nu într-o zi.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.