Planuri de weekend 23-25 Iunie

Este joi aşa este zi de făcut planuri de weekend. Am găsit câteva festivaluri pentru acest sfârșit de săptămână, al iei, al limonadei şi mai ales am găsit un eveniment care seîntâmplă chiar şi la mare, la Neptun 🙂

Noi de fapt suntem la mare acum. 

Nu va închipuiţi stau pe plajă şi am scris acest articol, nope, deşi poate n-ar fi fost rău. De fapt, este primul articol pe care îl scriu în avans tocmai pentru ştiam azi voi fi pe plajă cu ai mei pitici şi am vrut va spun şi vouă despre aceste evenimente mega cool ce se întâmplă în weekend-ul 23-25 Iunie.

Planuri de weekend 23-25 Iunie

În primul rând invit la shopping la un nou Yard Sale ce are loc sâmbătă şi duminică la Jacques Pot.

Yard Sale este un proiect ce are ca scop statornicirea noţiunii de “REUSE, RECYCLE!”printre consumatorii din România, prin organizarea de evenimente lunare.

Mai multe despre acest concept şi în articolul în care povesteam despre locul de unde fac eu shopping conştient– Yard sale – locul unde ia naștere garderoba mea.

Vineri, 23 Iunie

Summer Nutrition for moms– de la 18.00

Planuri de weekend 23-25 IunieEvenimentul este organizat de o mămică tare dragă mie, despre care v-am mai povestit în articolul despre nutriția mea din sarcină.

Andreea Carmen Radu este Eating Psychology Coach şi Personal Nutrition Trainer, membru al Complementary Medical Association UK şi blogger pe CarmenRadu.ro.

Acest atelier organizat la Play Garden, în zona Băneasa, se adresează atât viitoarelor mame cât şi mamelor ce au rămas cu kilograme în plus după naştere şi nu ştiu cum scape de ele, chiar şi familiilor care ar vrea adopte un meniu mai sănătos dar nu ştiu de unde înceapă.

Chiar regret ratez acest atelier, ştiu sigur fi învăţat foarte multe lucruri utile pentru mine şi familia mea. Dacă vreţi partcipati, costul este de 90 lei şi include şi accesul la locul de joacă pentru copii! Mai multe informaţii în link-ul din imagine.

Lansare de carte: ”Cum să crești un copil energic”– 18.30

Planuri de weekend 23-25 Iunie

Evenimentul va fi urmat de atelierul ”Cum să țin pasul cu copilul meu energic și independent”, unde vom vorbi cu invitații noștri: Corina Dobre – Cabinet de Psihoterapie, psiholog și psihoterapeut cognitiv-comportamental, și Marian Panait, lider cercetaș la Organizația Națională ”Cercetașii României”.

IMPORTANT: Evenimentul nu include atelier pentru copii. Mai multe informatii pe link-ul din imagine.

Sâmbătă, 24 Iunie

Căutare de comori ECO la Grădina Botanică

Planuri de weekend 23-25 Iunie

Participanții vor vizita Grădina Botanică într-un mod interactiv și inedit, având de trecut prin diverse provocări eco (cum ar fi ghicitori conținând informații despre plante, sau parcurgerea unui labirint etc), la finalul cărora vor colecta indicii care îi vor duce mai departe. Circuitul este gândit pentru a oferi informații despre plante și pentru a dezvolta o conexiune emoțională cu mediul – astfel încât după participare, pe lângă cunoștințele acumulate, copiii să fie mai înclinați să se implice și în alte activități eco.

Mai sunt locuri disponibile doar pentru sesiunea de după amiază. Mai multe informații pe link-ul din imagine.

Cum creștem stima de sine a copiilor de la 10.00

Planuri de weekend 23-25 Iunie

Acest workshop este despre tine și-n egală măsură despre copilul tău. Pentru că n-ai cum să-l înveți pe copilul tău cum să se simtă valoros și să se iubească pe sine daca tu nu știi să te iubești pe tine. N-ai cum să-ți înveți copilul să spună NU, când tu nu reuțețti să faci asta în viața ta. Workshop-ul este susținut de Lavinia Sirboiu, trainer NLP, Transformtional Coach, Consilier dezvoltare emoțională. Durata workshopului este de 4 ore. Costul : 130lei/persoană. Mai multe informații în link-ul din imagine.

Cum îi facem pe copii SĂ GUSTE !– 10.00

Planuri de weekend 23-25 Iunie

Un atelier cu Crina Coliban despre care am auzit atât de multe lucruri bune încat îmi e tare ciudă că nu sunt în București să o ascult. Este un atelier în cadrul căruia veți afla ce se întâmplă în mintea copilașilor noștri atunci când îi pisăm să mai mănânce încă o lingură cu ciorbă sau piure și mai ales cum puteți să-i ajutați măcar să guste dintr-un aliment nou.

Atelierul are loc la Asociația SAMAS, Str. Popa Soare 16, ap. 2. Prețul este 200 lei/persoană sau 280 lei/cuplu. Puteți veni și cu copiii doar dacă mai vine un alt membru care sa îl supravegheze. Mai multe detalii în link-ul din imagine.

Picnic în familie – Parcul Herăstrău 17.00

Planuri de weekend 23-25 Iunie

Organizatorii promit 2-3 ore pline de relaxare, cu ateliere creative și potrivite copiilor incă din frageda bebelușie. Se va picta cu piciorușele alaturi de echipa de la locul de joacă „În Picioarele Goale”. Curs de limbă engleză prin muzică alături de cei de la „Learn with usic”, atelier de grădinărit și gimnastică în aer liber la atelierul Baby Gym.

Mai multe detalii în link-ul din imagine.

Duminică, 25 Iunie

Lemonade Festival – First Edition / FOOD HOOD– 17.00

Planuri de weekend 23-25 Iunie

V-am povestit despre eveniment și săptămâna trecută doar că a fost amânat pentru săptămâna aceasta din motive de ploaie.

În primul rând locația evenimentului este o locație care îmi place mult! Food Hood este locul perfect pentru a megre vara cu copiii la o limonada și o bere bună. Bonus veți avea ocazia să ascultați și muzică live. Mai multe detalii în link-ul din imagine.

Despre şcoală, vacanţă şi despre copiii noştri speciali- 18.00

Planuri de weekend 23-25 Iunie

Va fi un eveniment special: mini-conferinţă pentru părinţi şi atelier smARTkid adresat copiilor, despre provocările pe care le aduce în viaţa copiilor nostri şi a noastră mediul şcolar. Speakeri:

  • Adele Chirica, preşedinte Asociaţia pentru Dravet şi alte epilepsii rare
  • Ioana Marinescu, blogger, www.pisicapesarma.ro
  • Neacsu Teodora, învăţător, ciclul primar, Colegiul Naţional de Muzică Geroge Enescu
  • Iulia Stoian, psihoterapeut, consultant Analiza Aplicată a Comportamentului, preşedinte Asociaţia ON Institute.

Mai multe informatii în link-ul din imagine.

Festivaluri de weekend  

Kürtős fest 2017 & Picnic Ozosep – târg la iarbă verde

Planuri de weekend 23-25 Iunie

Manufactura Kurtoseria și Târgul Ozosep vă invită la primul festival al producătorilor de kürtőskalács, organizat în București și la o ediție în frumosul parc din Mogoșoaia, poiana mică, a târgului gastro-cultural Ozosep. În cadrul evenimentului veți putea degusta cele mai speciale varietăți de kürtős, pregătite după rețete tradiționale și speciale.

Intrarea este gratuită! Mai multe informații pe pagina evenimentului, link în imagine.


Târg de Sânziene – by Grădina cu Artiști

Planuri de weekend 23-25 Iunie

În weekend-ul după noaptea de sânziene ni se pregătește o mare sărbătoare la firul ierbii, în inima orașului, în Parcul Grădina Icoanei din sectorul 2. Targ cu peste 50 de meșteri pricepuți ce vin cu haine, bijuterii, accesorii felurite și multe alte lucrușoare pe care să le purtați, oferiți în dar sau luați acasă.

În zona de ateliere veți putea veni cu cei mici la pictat pe ceramică cuCh’artist – Paint Your Own Pottery Studio, decorat cu tehnica șervețelului și pictat mandale pe scoici cu Dori’s Creations. Prietenii noștri de la Sarang Hangug – 사랑 한국 îi vor învăța să decoreze lampione și bentițe cu flori, iar cu Comics Didactic vor colora benzi desenate. Tot pentru ei, duminică seara aducem un nou

atelier de drumming, alături de Jean Baptiste Manitou și Ana Maria Arlequin pe care vi-i recomand cu mare drag, noi am cantat cu ei și a fost mega cool!

Intrarea la evenimentul Grădina cu Artiști este liberă. Mai multe informații  în link-ul din imagine!

Festivalul Iei – IEsc, ediția a treia

Planuri de weekend 23-25 Iunie

Între 23 și 25 iunie celebrăm IA și folclorul reinterpretat prin ateliere creative, studiouri foto – modern și tradițional, expoziții de ii și accesorii, colțuri de make-up și hairstyling, toate într-un decor autentic românesc.

Muzica tradițională reinterpretată se va auzi pe scena festivalului în toate cele trei zile, în cadrul unor concerte speciale, oferite de Maria Răducanu, Robin and the Backstabbers, Mara, Argatu’, romaN și Moș Martin, Gojira & Planet H, Interludic, Danaga și K-LU.

Vor fi si ateliere pentru copii organizate de catre: Asociația D’Avent, Karusello, Șezătoarea Urbană, Atelier Dumitru.

Intrarea este liberă. Mai multe informații pe link-ul din imagine.


 

Planuri de weekend 23-25 Iunie

 

La final vă las cu un eveniment drăguț care se întâmplă la mare, acolo unde suntem și noi- ședinte foto pe plaja din Neptun. Decoruri de poveste, ținute tematice și multe multe surprize.

Fotografiile sunt realizate de către echipa Fotografie de LeaganDetalii și rezervări: 0749212707 sau pe link-ul din imagine.

 

Distracție maximă vă doresc orinde ați fi, în București sau la mare!

Planuri de weekend 23-25 Iunie

Eu sunt Ada, mămică de doi copilași drăgălași și diferiți precum soarele și luna. Ea are 3 ani și jumătate și este blândă, calmă, răbdătoare și înțelegatoare, iar el are 9 luni și a venit ca o tornadă care ne dă pe spate cu zâmbetele și forța lui. Sunt o femeie fără toate doagele în ordine, îmi plac culorile și sunt mega îndrăgostită de jumătatea mea mai bună.

Ada Chindea

Eu sunt Ada, mamă și o femeie îndrăgostită de oameni și culori și am pornit această comunitate în 2013 în anul în care și eu am devenit mamă. Astăzi, sunt coach transformațional și mă bucur să-mi trăiesc visurile alături de copii, vizitând lumea în timp ce formez noi comunități în cadrul cărora ghidez oamenii să-ți (re) descopere culorile adevarate și astfel să-și trăiască visurile AZI și nu într-o zi.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.