Cum să ai grijă de frumusețea ta? [Review și Concurs Andalou Naturals]

În ultima vreme, am început primesc invitaţii la tot felul de evenimente unde am ocazia aflu lucruri interesante de la creşterea copiilor până la îngrijirea pielii şi înfrumuseţare.

Evenimentul despre care vreau  povestesc astăzi, cade în ultima categorie, cea de îngrijire şi înfrumuseţare. Un subiect perfect pentru noua categorie “FashionMom“. În această categorie îmi doresc foarte mult scriu despre produsele de înfrumuseţare despre care aflu, despre vestimentaţie, despre pantofi, despre machiaj şi mai ales despre noi ca femei.

Subiectul evenimentului a fost Poveşti despre frumuseţea naturală bazat pe sloganul

“Beauty is you!”

Am ajuns la Aubergine Healthy Food în Centrul Vechi, unde am descoperit o locaţie extrem de frumoasă şi boemă, cu un aer vintage, cu tavan înalt, foarte, foarte frumos. Genul de loc unde teai duce la un pahar de vorbă cu fetele.

M-am instalat la o masă şi am aşteptat -l cunosc pe Scott Egide, International Sales Director pentru Andalou Naturals. Un om extrem de carismatic şi amuzant, pe care nu ai cum nu-l îndrăgeşti imediat ce începe vorbească, mai ales când începe cu faptul preferă stea printre noi ne vadă pantofii 🙂 Mi-a plăcut maxim.

Scott egide andalou naturals

Ne-a povestit despre cosmeticele Andalou Naturals şi despre principiul care sta în spatele acestui brand şi anume,

Beauty is you.

Andalou Naturals sunt o gamă de cosmetice naturale aduse în România de către Secom începând cu luna martie a anului acesta. Ştiţi deja sunt fan al produselor Secom, mai ales Alive! fără de care nu m- ţine prea bine pe picioare şi Pure DHA care este un supliment de-a dreptul revoluţionar din punctul meu de vedere, văzând efectele asupra Emilusei, dar asta este deja un subiect separat.

Produsele Andalou Naturals conţin ingrediente nemodificate genetic (Non-GMO), acesta fiind primul brand din industria de frumuseţe din SUA care a obţinut certificarea Non-GMO, formulele au ingrediente certificate organic, produsele sunt Cruelty-Free (nu au fost testate pe animale), nu conţin gluten, nu conţin parabeni, sunt Eco-Friendly, provin din comerţul echitabil (Fair Trade), sunt Vegetariene & Vegane şi datorită formulelor naturale pot fi folosite de femeile însărcinate sau care alăptează.

So, eram mega curioasă  încerc această gamă de produse cosmetice. Acum după aproape 2 săptămâni pot va spun sunt extrem de încântată de produsele pe care le-am încercat: Spuma de curăţare şi Crema de zi din gama 1000 Roses® .

Spuma de curăţare este extrem de uşoară şi delicată, iar parfumul de trandafiri duce direct în curte la bunica cu nasul în tufa de trandafiri roşii catifelaţi din care făcea dulceaţă. Totuşi, nu mi se pare foarte potrivită pentru o curăţare a unui machiaj de seară ce are mai multe straturi de fond de ten, iluminator, pudră sau altele. În schimb pentru curăţarea zilnică a unui machiaj uşor este minunată. După folosire pielea rămâne tare catifelată. În acest moment, această spumă de curăţare face parte din rutina mea zilnică de dimineaţă şi de seară. Chiar mi se pare  a ajutat ţină puţin în frâu şi erupţia de pe faţă din perioada menstruaţiei.

Crema de zi din aceaşi gamă este de vis. Nu  zic din nou despre mirosul de trandafiri pentru  repet, este de vis. Pot va spun în schimb hidratează tare bine, fără încarce tenul. Este foarte uşoară, nici nu simţi teai dat cu crema. În plus mi se pare oferă şi puţină luminozitate tenului. Singurul ei minus este nu are factor de protecţie, deci ar trebui vin cu un fond de ten cu factor de protecţie peste. E ok, am timp testez fondul de ten compact de la Avene Couvrance care are factor de protecţie 30.

O alternativă care  va ofere şi protecţie solară din aceaşi gama, ar fi Lotiunea de zi cu SPF 18.

Cum să ai grijă de frumusețea ta? [Review și Concurs Andalou Naturals]Cum să ai grijă de frumusețea ta? [Review și Concurs Andalou Naturals] Cum să ai grijă de frumusețea ta? [Review și Concurs Andalou Naturals]

Din ce am discutat la eveniment cu reprezentanţii Secom, mi-am făcut o lista de cumpărături pentru mine. Păcat nu m-am gândit o postez înainte de ziua mea, poate aveam surprize plăcute 🙂
Cum să ai grijă de frumusețea ta? [Review și Concurs Andalou Naturals]

 

Soacesta este wish list-ul meu de la Andalou. Pe măsură ce am mi le comand şi am le încerc, am încerc revin cu un review pentru fiecare.

Recovery cream- andalou naturals

Argan Stem Cell Recovery Cream

În primul rând am nevoie de o crema de noapte, iar cum faţa mea în ultima vreme încearcă cu disperare mi transmită ceva ce eu nu înţeleg, am decis am nevoie de o cremă care să  ajute în acest sens.

Crema de noapte din gama Clear Skin ar trebui ajute puţin la acest capitol pentru am aflat printre ingrediente se află extractul din scoarţă de salcie, care alături de acidul salicilic, normalizează secreţia de sebum şi favorizează purificarea tenului. În plus am mai citit polizaharidele din Aloe Vera calmează iritațiile şi reduc roşeaţa. Vom vedea…

 

Capitolul măşti

În ultima vreme, am cam început mi fac mască cu regularitate pentru Emilușei i se pare mega distractiv le facă cu mine, adică mi le pună ea pe faţă. Mai ales cea peel off la care se uită fascinată cum o dau jos de pe faţă şi în acelaşi timp dezgustată. E tare distractiv, râdem amândouă de nu mai putem.

Iată ce măşti intenţionez mi iau de la Andalou Naturals: Kombucha Enzyme Exfoliating Mask (probabil prima) şi Pumpkin Honey Glycolic Mask despre care am citit foarte multe review-uri pozitive, iar cel care m-a convins îl puteţi citi pe MakeUpYourMind.ro

exfoliating mask - andalou naturals glycolic mask- anadalou naturals

Produse pentru păr

Pentru păr, folosesc în acest moment un tratament de par leave in cu ulei de argan de la Avon şi este pe cale se termine. Sunt foarte mulţumită de el şi chiar gândeam ce fac când se va termină, mi iau unul nou sau încerc altceva. Acum am ocazia încerc Uleiul Maroccan tot din gama 1000 Roses. El este de fapt un ulei de faţă ce poate fi folosit şi pentru păr şi unghii. Eu am de gând -l folosesc pentru par, dar dacă  interesează utilizarea pentru ten, am citit un review bun pe ABeautyTale.com.

Un alt produs pe care vrea -l încerc ar fi Spray-ul leave-in cu extract de lavandă şi biotină pentru par fin, lipsit de volum, adică părul meu. Această este descrierea perfectă a părului meu după două sarcini şi aproape 4 ani de alăptat, fin, lipsit de volum şi mai adăuga super pisicos.

maroccan oil andalou naturals  style spray- andalou naturals

Aici se termină lista mea. Abia aştept încerc şi restul produselor pe care mi le doresc şi  povestesc şi vouă despre ele.

Până atunci, m-am gândit  invit şi pe voi încercaţi pe pielea voastră 2 produse din gama 1000 Roses de la Andalou Naturals. Este vorba despre Buretele konjac facial, pentru ten sensibil şi Gelul pentru ochi cu efect calmant şi hidratant.

Concursul este valabil în perioada 29 Mai – 1 Iunie, iar pe 2 Iunie voi anunţa câştigătoarea. Tot ce trebuie faceţi este mi spuneţi într-un comentariu care este rutina voastră de îngrijire zilnică pentru sunt nerăbdătoare aflu despre noi produse de îngrijire! Apoi am o rog pe Emily aleagă câştigătoarea şi voi posta un filmuleţ tot la acest articol în care veţi vedea întregul proces.

Consideraţi acest concurs un cadou pentru voi de ziua copiilor noştri 🙂 Şi nu uitaţi daţi share şi pentru prietenele voastre!

concurs andalou naturals

Credit foto: Cristina Bobe, arhiva personală. 

Și câștigătoarea concursului este…..

Draga mea, O Femeie, te rog să îmi trimiți un e-mail pe adresa ada@ceaicumamici ca să vedem cum ajunge premiul la tine.

În cazul în care nu voi primi mail până la data de 6 Iunie, voi face o nouă extragere.

Vă mulțumesc pentru participare și vă astept și pe viitor!


Despre mine Eu sunt Ada, mămică de doi copilași drăgălași și diferiți precum soarele și luna. Ea are 3 ani și jumătate și este blândă, calmă, răbdătoare și înțelegatoare, iar el are 9 luni și a venit ca o tornadă care ne dă pe spate cu zâmbetele și forța lui. Sunt o femeie fără toate doagele în ordine, îmi plac culorile și sunt mega îndrăgostită de jumătatea mea mai bună.

Ada Chindea

Eu sunt Ada, mamă și o femeie îndrăgostită de oameni și culori și am pornit această comunitate în 2013 în anul în care și eu am devenit mamă. Astăzi, sunt coach transformațional și mă bucur să-mi trăiesc visurile alături de copii, vizitând lumea în timp ce formez noi comunități în cadrul cărora ghidez oamenii să-ți (re) descopere culorile adevarate și astfel să-și trăiască visurile AZI și nu într-o zi.

24 Comments
  1. Sincer, de când îl am pe Matei(10 luni), am început sa îmi spăl fata și de ce sa nu recunosc, zona intima chiar cu gelul lui de duș de la Klorane cu extract de mușețel. Curata pielea și lasă ph ul natural. De parfum sa nu mai zic. Este bestiala Matei, mami te roaga sa o ierți ca Îți consuma gelul

  2. Mă demachiez seara la duș folosind un uleiul de duș Atoderm – este genial, nu usucă pielea, nu ustură ochii – și un burete Konjac luat de la DM. Apoi aplic o cremă de noapte, de data aceasta cumpărată de la cineva care le face în casă în colaborare cu o farmacistă (are o textură de vis) și dacă nu uit și am chef dau cu ceva ulei înainte – de migdale, de jojoba, de avocado…Mă gândesc cum se va schimba viața după ce se naște bebe și dacă voi mai avea vreme de toate acestea

    1. Ruxandra, doar de tine depinde cât vei ţine la rutina ta, iar dacă îi vorbeşti bebeluşului în timp ce faci tratamentele tale de faţă, sigur va prinde câteva ponturi de mic 🙂 Naştere uşoară!

  3. Sunt deschisa la produse noi de ingrijire, asa ca, sper ca voi avea oportunitatea de a testa produsele mentionate in articol 🙂
    In timpul zilei, cand ma duc la job sau ies in oras (weekend), folosesc o crema BB, de la Yves Rocher, pentru a nu-mi incarca tenul in mod inutil.
    Cand ajung acasa, de la job, am grija sa ma spal pe maini foarte bine, inainte de a-mi incepe ritualul de ingrijire a fetei. Ma demachiez, cu ajutorul unor dischete demachiante, si a laptelui nutritiv Doina. Apoi, cu ajutorul altor dischete, curat usor tenul cu apa micelara hidratanta, de la Yves Rocher. Inainte de a ma culca, in timpul dusului, masez usor, cu o perie dedicata pentru ten, utilizand spuma de curatat de la Apivita ( https://www.aoro.ro/apivita/cleansing-olive-lavender-spuma-de-curatat-pe-fata-si-ochi/).
    Dupa dus, aplic uleiul meu preferat, care face minuni, si anume, cel de la Bio Oil.

    1. Tot aud de Apivita în ultima vreme, am să citesc şi eu despre ele. Le foloseşti de mult timp?

      1. Le folosesc de 7 luni, ceva de genul. Da, pretul e putin piperat, dar ai fi uimita cat de mult te tine un recipient si cat de bun este produsul 🙂

  4. Am Andalou pe lista, foloseste ceva cu incantare maxima prietena mea. Doar ce auzisem de ele de la ea, apoi peste tot pe net, am zis ca e un semn :-))

    Ce folosesc acum, am scris aici:
    https://andreeadragomir.blogspot.ro/2017/05/rutina-de-frumusete.html

    1. Mulţumesc Andreea! Am văzut că şi tu foloseşti pentru păr ceva cu acelaşi ingredient ca cele de la Andalou, ulei maroccan. Cum ţi se pare? Eşti mulţumită?

      1. E o spuma de par pentru par ondulat. O folosesc foarte rar, pentru ca eu imi doresc mai mereu par drept, asa ca il intind bine 🙂 Dar da, accentueaza si defineste buclele si e si foarte hidratanta.

  5. Mulțumim pentru concurs!
    Eu folosesc : demachiant (le prefer pe cele care se spală). Acum folosesc Skin79, îninainte am folsoit viva natura. Sunt foarte multumită de ambele!. Apoi toner/apă micelară (skin79/Avene). cremă hidratantă (acum am una de la viva natura cu aur si argint coloidal). Dacă mă machiez, prefer un BB cream în lco de fond de ten, un anticearcăn/iluminator, blush subtil, mascara, rareori fard.
    Periodic folosesc un scrub (adesea mi-l fac eu: mălai sau tărâțe) și rar, câte o mască.
    Am un ten pretențios, nu pot folosi același produs/brand mereu :), așa că aș fi nerăbdatoare să încerc produsele Andalou ! 🙂

  6. Am o piele mai sensibila, cu o dermatita seboreica. Ritualul meu de ingrijire cuprinde musai demacherea cu o apa micelara si folosirea unei creme dermatocosmetice. Mi ar placea o crema/gel pentru ochi. Momentan nu am un produs pt aceasta zona, si pentru ca de 10 zile sunt mamica nu cred ca ajung prea curand intr un magazin…

  7. ah, rutina mea e … spalat pe fata. Cam o data pe sapt. mai fac gomaj. In concediu am timp si de ser de hranire, dar … se termina concediul 🙂

    1. Cam asa eram si eu pana acum cateva luni. Acum deja ma demachiez in fiecare zi, chiar de doua ori daca imi aduc aminte si folosesc si crema… Big improvement 😀

  8. Sarumana
    Va doresc multa sanatate si fericire
    Inca de mica copil mia placut foarte mult sa fiu in centrul atentiei si sa am grija de sanatatea si frumusetea mea.
    De obicei folosesc masca de fata cu iaurt natural si felii rotunde de castraveti.
    Doamne ajuta sa castig!
    Mult succes pe viitor!!

  9. Printr-o mare minune a ajuns si la mine una dintre cremele Andalou, cea de zi, muahhh, miroase divin, o folosesc de vreo saptamana si imi place tare. Am si eu lista de cumparaturi destul de lunga, abia astept sa merg la cumparaturi.
    Rutina mea a cam avut de suferit in ultimul timp, din cauza oboselii (am cam omis demacheierea) si va trebui sa introduc un fel de trusa de prim ajutor, dar, de obicei e cam asa:
    – dimineata: demachiat, spalat cu apa, lotiune tonica, crema de zi/crema de ochi (daca am), fond de ten, pudra, blush
    – seara: demachiat cu produs tip lapte demachiant, spalat cu un gel/spuma de curatare, aplicat o fiola hidratanta/antirid/ser, crema de noapte/de ochi
    – o data pe saptamana crema/gel exfoliant
    – o data pe saptamana o masca (peel off momentan)
    – o data pe saptamana plasturi cu colagen in jurul ochilor
    Cum ziceam, am avut cateva seri in care nu m-am demachiat, au fost cateva zile toride si m-a prins soarele (cu toata crema, fond-ul de ten si pudra), acum a pielea foarte deshidratata 🙁
    Plan pe termen scurt+mediu: curatare mai produnda+hidratare intensa

      1. Sincera sa fiu, nu prea, sunt mai mult pentru hidratarea zonei de sub ochi, dar mai caut solutii 🙂

        1. Roxana, o crema foarte foarte buna de ochi am gasit la Plush Cosmetics, se numeste Zen Eyes. Vezi pe net. Am folosit-o multa vreme, acum am mai schimbat din curiozitate, dar mi-a facut mult bine.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.