1 Iunie în București- zi libera in Familie!

1 Iunie, ziua tuturor copiilor şi inclusiv a copiilor din noi, iar dacă petreceţi 1 Iunie în Bucureşti o fie o zi de neuitat!!!

1 Iunie ar trebui fie o zi în care sărbătorim copilăria şi jocul şi distracţia şi alergatul în picioarele goale prin iarbă şi stropitul cu apă din fântâni şi mânjitul de cireşepână la ureche şi la cot şi tot ce mai vine prin cap faceţi sau făceaţi când eraţi mici.

Doar , atunci când eram noi mici, le făceam singuri pentru că atunci 1 Iunie nu era zi liberă. Acum, datorită întregii echipe de la Itsy Bitsy, copiii noştri se bucură de această zi împreună cu noi părinţii pentru acum, 1 Iunie este zi liberă pentru toţi ne bucurăm cum știm mai bine!

Anul acesta chiar avem şi o mică vacanţă de 1 Iunie, mai ales dacă lucraţi la stat sau în companii cu şefi inimoşi care au fost deschişi la a face punte cu zilele libere către weekend. Astfel beneficiem de o mini vacanţă de 5 zile, de pe 1 Iunie şi până pe 5 Iunie, pentru pe 4 şi 5 Iunie se sărbătoresc Rusaliile şi avem din nou liber.

Yeeeeeeyyyyy

Din păcate, noi nu vom fi de 1 Iunie în Bucureşti.

Din fericire plecăm într-o mică aventură a noastră la bunici în Piatră Neamţ, unde Emily va petrece prima noapte singură. Rămâne de văzut dacă va fi o noapte liniştită sau nu 🙂

Chiar dacă nu pot particip, m-am gândit va spun şi vouă despre super evenimentele la care puteţi participa de 1 Iunie în Bucureşti şi până pe 5 Iunie când se termină vacanţă.

Lista completă a evenimentelor ce se organizeaza cu ocazia zilei de 1 Iunie în București o găsiţi pe pagină de Facebook La Ceai cu Mămici în secţiunea Evenimente.

Aici vreau  povestesc pe larg despre extra-mega-colosalul eveniment organizat de către Itsy Bitsy în Parcul Ioan Cuza din Titan care este atât de mare încât are nevoie şi de hartă 😀

1 unie in Bucuresti

1 Iunie în București- zi libera in Familie! 1 Iunie în București- zi libera in Familie!

Aşa cum vedeţi şi pe harta sunt mai multe zone de distracție amenajate în funcţie de vârstă copiilor şi activităţile organizate. Intrarea principală este la statuia Alexandru Ioan Cuza, de la intersecția străzilor Baba Novac și Câmpia Libertății. Aici veţi intra în atmosfera evenimentului admirând expoziţia organizată de Poliţia Română.

Apoi, pe stânga este Foişorul sau Zona Itsy Bitsy VIP. Aici, mame blogger pe care sunt sigură le cunoaşteţi foarte bine, au pregătit pe tot parcursul zilei activităţi distractive pentru voi. De la ateliere de muzică, la experimente ştiinţifice şi stil de viaţă sănătos, gasititi activităţi pentru toate gusturile.

Tot în zona Vip din Foişor, va avea loc lansarea de carte a lui Virgil Ianţu, „Copiii spun…emoţiile sunt bune”, dar şi cartea scrisă de Tilly Niculae, „Reţete SOFIsticate” şi veţi avea ocazia o ascultaţi şi pe Otilia Mantelers cu sfaturi despre petrecerea timpului în familie. Descarcă tot programul de la Zona Itsy Bitsy VIP de AICI.

Dacă mergeți pe partea dreaptă, găsiți Zona Itsy Bitsy Joaca. Aici veţi găsi tot felul de jocuri oferite de cluburi de ateliere care mai de care mai interesante. De la cursuri de robotică la fizică distractivă, dar şi jonglerii şi jocurile copilăriei noastre: Baba Oarba, Alunelul, Tara Tara, Țările, Șotron, Elasticul, Pătrățica și Turca . Din ce cred eu, aici zona este adresată copiilor cu vârstă de peste 3-4 anişori.

Tot aici o veţi găsi pe dragă mea prietenă Lucia, mămică de doi copilaşi drăgălaşi, care scrie pe MamicaAutentica.ro şi organizează tot felul de ateliere năstruşnice şi educative în cadrul LearningHub. Vezi tot programul AICI.

Întorcându-ne la aleea principala, în spatele foişorului cu zona Vip, puteţi găsi Zona Itsy Bitsy Bebe cu activităţi distractive, specialişti în sarcina şi sport. Printre propunerile lor se numără: yoga pentru mămici şi pici, activităţi educative şi posibilitatea unei consilieri cu moaşe şi alţi specialişti în domeniu. Vezi tot programul AICI.

De-a lungul aleii principale şi în alte colţuri ale hărţii, numerotaţi de la 1 la 16, veţi găsi pavilioanele diferiţilor parteneri ai acestui eveniment, fiecare cu jocuri şi activităţi pregătite pentru copii: face painting, ateliere de origami, bowling supradimensionat, educaţie financiară pentru părinţi şi copii etc.

Dintre toate acestea, ce regret cel mai mult este evenimentul organizat de către Secom România la punctul 11 de pe Harta, chiar lângă zona Itsy Bitsy Bebe, după foişor.

1 Iunie în București- zi libera in Familie!

În acest spaţiu, timp de 5 ore, vor avea loc antrenamente din ora în ora, special gândite pentru familii de către Radu Restivan, despre care v-am povestit în articolul despre spinning. Veţi avea ocazia va distraţi alături de copii făcând mişcare. Veţi sări, veţi avea probe de ştafeta, exerciţii cu greutatea corpului, genuflexiuni, iar la final veţi pleca acasă cu câteva idei de activităţi sportive pe care le puteţi face oricând şi oriunde cu cei mici.

Parcă văd cum am fi participat la probe toţi 4 chiar, cu Andrei în spate în Manduca.

Va rog dacă va duceţi şi participaţi, trimiteţi şi la mine 2 poze mi clătesc ochii 🙂

Intrarea în zona organizată de Secom se face din str. Baba Novac, iar Maratonul de Mişcare în Familie Secom® se desfăşoară pe iarbă, în poiana din stânga Foişorului de lemn (mergeţi60 de metri pe alee).

Mergând mai departe, tot pe stânga, trecând de zona Itsy Bitsy Bebe, de-a lungul străzii Baba Novac, veţi ajunge în zona Zona Itsy Bitsy Creativ. Aici veţi vedea două musicall-uri puse în scenă de către Clubul de arte Mozart, veţi avea ocazia descoperiţi instrumentele muzicale alături de cei de la Arpegio şi veţi avea ocazia va distraţi alături de prietenii de la Casa Pixie în cadrul atelierelor de magie, plus multe alte activităţi. Vezi tot programul AICI.

Şi nu în ultimul rând, prezint ultima zona amenajată din acest măreţ festival de joacă, Zona Itsy Bitsy Sport. Aici vor avea loc demonstraţii de karate, de arte marţiale plus jocuri cu Profesorul de Joacă. No Gravity Club vor poveşti cu copiii despre ce înseamnă fii alpinist sau pur şi simplu cum este mergi într-o excursie pe munte şi multe alte activităţi distractive. Vezi tot programul AICI.

Evenimentul din parcul Alexandru Ioan Cuza organizat de către Itsy Bitsy este cel mai mare eveniment organizat cu ocazia zilei de 1 Iunie în Bucureşti, dar nu este singurul. Aşa , dacă mai aveţi energie după toate activităţile de mai sus sau din contră, nu  prieşte agitaţia şi aglomeraţia,  invit pe pagină de Facebook La Ceai cu Mamici vedeţi o lista cu tot felul de evenimente organizate cu ocazia zilei de 1 Iunie în Bucureşti. De la şedinţe foto, până la festivaluri cu mâncăruri diverse şi locuri unde puteţi dona haine pentru copii.

Va doresc distracţie maximă!!!


Despre mine Eu sunt Ada, mămică de doi copilași drăgălași și diferiți precum soarele și luna. Ea are 3 ani și jumătate și este blândă, calmă, răbdătoare și înțelegatoare, iar el are 9 luni și a venit ca o tornadă care ne dă pe spate cu zâmbetele și forța lui. Sunt o femeie fără toate doagele în ordine, îmi plac culorile și sunt mega îndrăgostită de jumătatea mea mai bună.

Ada Chindea

Eu sunt Ada, mamă și o femeie îndrăgostită de oameni și culori și am pornit această comunitate în 2013 în anul în care și eu am devenit mamă. Astăzi, sunt coach transformațional și mă bucur să-mi trăiesc visurile alături de copii, vizitând lumea în timp ce formez noi comunități în cadrul cărora ghidez oamenii să-ți (re) descopere culorile adevarate și astfel să-și trăiască visurile AZI și nu într-o zi.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.