Anii de grație- atelier aplicat cu Oana Moraru

Weekend-ul viitor, pe 25 și 26 Martie are loc cel mai mare seminar dedicat educației copiilor cu vârsta de pâna la 6 ani. Un seminar susținut de catre Oana Moraru și adresat atât părinților cât și cadrelor didactice.

Pentru cei care nu o cunosc deja, Oana Moraru este consultant educațional, fondatoarea școlii private Helikon, din Călărași, și creatoarea platformei Vocea Părinților. Are o experiență de 20 de ani în învățământ, unde a lucrat ca profesor de română și învățător.

Eu am aflat de ea anul trecut abia, când au avut loc primele conferințe educaționale și când au început să apară multe, multe articole pe bloguri pe care le citesc frecvent cum ar fi: Mămica Urbană, Mămica Autentică, Iuliana Roca, Roxana Dulgheru. Din păcate, eu nu am reușit să ajung la acea conferință, încă eram în perioada de adaptare în 4 🙂  Plus că era ziua lui Andrei, despre care puteți afla cum a fost aici

Acum, când am aflat că va susține o nouă conferință atât la București cât și în restul țării am zis că trebuie neapărat să ajung să o ascult! Din tot ceea ce citesc despre ea și scris de ea sunt convinsă că în timpul conferinței,  voi avea multe reacții de genul “AHA” cum ar spune Laura Markham 🙂

 

În această primăvară, Oana Moraru, va susține 2 conferințe împărțite dupa vârsta copiilor:

Eu voi participa la cea dedicată copiilor sub 6 ani, dar dacă vreți să aflați informații despre cea adresata copiilor cu vârsta între 6 și 12 ani, vă recomand să urmăriți pagina de facebook a Pisicii pe Sârmă și  a Mamei pe Toc pentru că ele vor participa la acea conferință și sunt sigură ca vor posta informații utile pe măsura ce le vor afla.

Iată ce spune Oana Moraru că ne așteaptă în cadrul conferinței:

Alături de alte 3 educatoare creative și dinamice de la Grădinița ”Helikon”, am construit un atelier care să ne servească nouă – părinților și educatorilor – modele comparative de activități cu preșcolarii, adunate și așezate logic și distractiv, sub forma a 7 scenarii diferite, pentru cele 7 zile ale săptămânii!

DACĂ ALEGI SĂ FII PREZENT, IATĂ CU CE VEI PLECA ACASĂ!
7 scenarii diferite, pentru cele 7 zile ale săptămânii!
• Informații documentate științific despre cele mai importante pietre de hotar în dezvoltarea preșcolarului;
• Tehnici de conștientizare a obiectivelor pentru fiecare interval de vârstă care marchează un salt cognitiv, fizic sau emoțional;
• Strategii, jocuri și activități pentru stimularea inteligențelor, a atitudinii față de învățare și a operațiilor gândirii;
• Modalități specifice de a coopera cu cel mic, de a regla comportamentele nedorite și a le întări pe cele pozitive;
• Setul de 7 scenarii zilnice pentru stimularea tuturor ariilor de dezvoltare hotărâtoare pentru succesul școlar de mai târziu;

Suportul de curs conține toate informațiile, grafice și orare posibile ale activităților cu copiii – atât pentru educatoare, cât și pentru părinți. Plecați acasă cu un portofoliu și bibliografie pe termen lung!
Cost atelier: 420 lei – inlude masa de prânz, pauze de cafea și broșura – suport de curs

Atenție! Am primit o reducere pentru mamele din comunitatea La Ceai cu Mamici!

În cazul în care doriți să participați la conferință, puteți beneficia de o reducere de 25%, ajungând biletul la doar 300 lei. Pentru a beneficia de reducere vă aștept cu un e-mail pe adresa ada@ceaicumamici.ro. Am doar 10 locuri disponibile pentru a acorda această reducere așa că voi aplica regula primului venit.

Mai multe informații despre evenimentele susținute de către Oana Moraru găsiți pe pagina de Facebook, Vocea Părinților.

Cu drag,

Anii de grație- atelier aplicat cu Oana MoraruEu sunt Ada, mămică de doi copilași drăgălași și diferiți precum soarele și luna. Ea are 3 ani și jumătate și este blândă, calmă, răbdătoare și înțelegatoare, iar el are 9 luni și a venit ca o tornadă care ne dă pe spate cu zâmbetele și forța lui. Sunt o femeie fără toate doagele în ordine, îmi plac culorile și sunt mega îndrăgostită de jumătatea mea mai bună.

Ada Chindea

Eu sunt Ada, mamă și o femeie îndrăgostită de oameni și culori și am pornit această comunitate în 2013 în anul în care și eu am devenit mamă. Astăzi, sunt coach transformațional și mă bucur să-mi trăiesc visurile alături de copii, vizitând lumea în timp ce formez noi comunități în cadrul cărora ghidez oamenii să-ți (re) descopere culorile adevarate și astfel să-și trăiască visurile AZI și nu într-o zi.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.