Planuri de weekend, 24-26 Februarie

Având în vedere că este weekend-ul de dinainte de 1 Martie, majoritatea evenimentelor și atelierelor se axează pe acest subiect.

Pe de alta parte, pe 24 Februarie este Dragobetele, așa că la Muzeul Național al Satului, tot weekend-ul este dedicat acestei sarbatori.

So, daca vreți să mergeți cu piticii și să faceți mărțișoare în loc să le cumpărați, găsiti o listă de variante mai jos. Sau dacă preferați să cumpărați mărțișoarele, găsiți si o listă de târguri.

La final un târg cu hăinuțe de unde, dragi tatici, puteți cumpăra mărțișoare mai speciale pentru doamnele din viața voastră!

Și nu uitați că în zona Moldovei se oferă mărțișoare și la barbați, așa că mămici, nu uitați și de ei și de piticii vostri!

La noi tradiția este ca Edy să ne cumpere mărțișoare tradiționale, coșari, trifoi, ghiocei, iar noi ii impletim lui o brățara pe care să o poarte luna asta 🙂

pentru a vedea detalii despre fiecare eveniment, legate de înscriere și ora la care se desfășoară, dați click pe imagini

Vineri 24 Februarie, ziua dedicată sărbătorii de DRAGOBETE, dar și alte ateliere pentru copii

 

 

Sâmbătă, 25 Februarie, câteva ateliere de confecționat mărțișoare, multe ateliere creative, o piesă de teatru muzicală cu trupa Pam Pam și o sesiune de povești

Duminică, 26 Februarie- un târg de marțișor organizat de mamele talentate de la WAHM și o piesă de teatru

Peste Weekend:

Sunt atât de multe evenimente frumoase weekend-ul acesta că nici nu știu de unde să încep. Cred că am să las pe duminică târgurile, iar pentru sâmbătă o să programăm activitățile pentru pitici.

Știu sigur că vineri după amiază vreau să ajungem la Cărturești Carusel.  Amândoi piticii sunt mari fani de muzică și cred că le va plăcea, iar inainte de asta cred că ne vom opri la Clubul de arte Mozart pentru atelierul “Dragostea în basmele românești”

Vă doresc un weekend minunat și creativ!
Ada Chindea

Eu sunt Ada, mămică de doi copilași drăgălași și diferiți precum soarele și luna. În 2013 eram însărcinată în 8 luni și am început să construiesc comunitatea ”Ceai cu Mămici”. Ceea ce a început cu evenimente de socializare între mame, cu interese și experiențe comune, s-a transformat, în timp, în locul unde imi doresc să ofer cititoarelor mele instrumentele necesare dezvoltării noastre ca mame, ca soții,ca prietene și în primul rând ca femei gata să înfrunte orice provocare, fie că e vorba de o întâlnire la joacă și socializare, un tantrum sau redescoperirea de sine.

No Comments Yet

Tu ce părere ai?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: