ShoeBox dedicat

Despre ShoeBox probabil că stiți deja, dacă nu de la noi sigur v-ați lovit de această campanie în cei 9 ani de existență. Dacă totuși nu stiți despre campanie, citiți aici postul pe care îl scriam anul trecut unde puteți găsi toate detaliile.

Pe scurt ideea este așa: iei o cutie de pantofi, ambalezi separat și cutia și capacul, umplii cutia cu tot felul de lucrușoare pe care vrei să le faci cadou ghidându-te după principiul că și pe tine/ copilul tău v-ar bucura cadoul și apoi duci cutia la un centru de colectare shoebox de pe site-ul shoebox.ro

Noi am participat activ doar în 2014 și a fost o perioada extrem de emoționantă, oameni care au adus anonim multe cutii pline cu lucruri noi, cu etichetă, scrisori în care copii scriau altor copii să fie prieteni prin scrisori și multe alte gesturi frumoase și generoase. În 2015, ne-am înscris ca locație dar abia născusem și a fost un proiect prea ambițios, am sfârșit prin a-i ruga pe cei de la Casa Pixie să ne ajute cu distribuirea lor.

Anul acesta nu ne-am mai implicat deloc din pacate dar, am vorbit cu Simona de la Crayon club (ei fac asta deja de 4 ani) care mi-a povestit că ei anul acesta fac colectă dedicată. Asta înseamnă că ei au deja o listă de copii cărora urmează să le ducă din cutii așa că ar ajuta mult dacă și voi ați putea să duceți cutiile cu dedicație.

Ideea ar fi așa: din lista de mai jos, “adoptați” un copil sau mai mulți dacă aveți posibilitate și umpleți cutia cu gândul la acel copil. Apoi, spuneți-mi numele copilului adoptat, fie prin comentariu la acest post, mesaj privat, porumbei calatori sau orice alte metode, iar eu voi ține legătura cu Simona astfel încât să reușim sa strângem pentru toți copiii de pe listă.

10 Vitelaru Anastasia F 12ani

18 Dobricean Ionuț B 9ani

19 Dobricean Gavril B 12 ani

20 Dobricean Vasile B 15ani

15 M. ALEXANDRU-MARIAN 7 ani M

16 P. ANDREI-MĂDĂLIN 7 ani M

19 B. CRISTINA-VALENTINA 9 ani F

20 C. SORINA-FLORENȚA 9 ani F

21 G. ADRIAN 9 ani M

22 G. CRISTIAN 9 ani M

23 M. MIHAELA-DANIELA 9 ani F

26 P. IOAN-LUCIAN 9 ani M

30 B. ANA-MARIA 10 ani F

31 B. FANI-IONEL 10 ani M

32 C. OVIDIU-NICOLAE  9 ani M

33 G. ABEL  9 ani M

34 G. EMANUEL 10 ani M

35 M. ADRIANA-CRISTINA 10 ani F

36 M. ANDREI  9 ani M

37 M. MARIA-ALEXANDRA 10 ani F

38 M. DIANA-IONELA 10 ani F

39 B. CĂTĂLIN-FLORIN 10 ani M

40 C. IOAN 13 ani M

41 M. ALIN 11 ani M

42 C. TEODORA 14 ani F

Mai jos puteți vedea un interviu cu Valentin Veșa, cel care, alături de soție și câțiva colegi, au pornit acest proiect acum 9 ani.

Haideți să aducem un zâmbet pe fața unui copil!

Ada Chindea

Eu sunt Ada, mamă și o femeie îndrăgostită de oameni și culori și am pornit această comunitate în 2013 în anul în care și eu am devenit mamă. Astăzi, sunt coach transformațional și mă bucur să-mi trăiesc visurile alături de copii, vizitând lumea în timp ce formez noi comunități în cadrul cărora ghidez oamenii să-ți (re) descopere culorile adevarate și astfel să-și trăiască visurile AZI și nu într-o zi.

3 Comments
  1. Buna ziua!

    As vrea sa ii “adopt” pe:
    21 G. ADRIAN 9 ani M
    22 G. CRISTIAN 9 ani M

    Dupa ce am cutiile gata, va rog sa imi spuneti unde pot sa le duc?
    Care este adresa?

    Multumesc!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.