Draga mea fiică

Ești minunată!

Cu asta vreau să încep și asta vreau să-ți spun în fiecare dimineață când te trezești și în fiecare seară când te culci!

Să știi că te văd! Te văd pe tine, cu toate ale tale, bune și mai puțin bune, și încerc să te cunosc și să te înțeleg în fiecare zi mai mult pentru că știu că tu ești minunată!

Nu trece zi în care să nu mă minunez de tine, de tot ceea ce realizezi, de tot ceea ce gândești, de dragostea pentru frățiorul tău, de atenția pe care i-o acorzi chiar dacă ești cu spatele.

Mă surprinzi de multe ori și nu știu exact cum să reacționez, iar pentru asta imi cer scuze. Nu știu cum să reacționez atunci când faci ceva ce eu nu înțeleg cu mintea mea de adult care a uitat cum să se joace. Așa suntem noi adulții, ne adaptăm mai greu uneori la schimbare și la informații noi.

Să știi că, din pacate, noi nu am fost învățați la fel, ci altfel, poate mai bine, poate mai rău. Eu cred totuși că a fost perfect, pentru că am ajuns să fiu mămica ta de acum și pentru asta le mulțumesc părinților mei!

Iți mulțumesc și ție pentru răbdarea și înțelegerea de care ai dat dovadă în ultimele luni cănd am fost doar noi și frățiorul tău. Știu că nu am mai fost aceeași pe care o știi, știu că am început să țip, din păcate și la tine, dar să știi că-mi pare rau!

Știu că am fost stresată de trei ori pe zi cand vine somnul frățiorului tău și înțeleg că tot atunci mă vrei și tu aproape, e normal, e dreptul tău! Știu că ai nevoie de timpul tău nestingherită și fără frățiorul tău și îmi pare rău că nu mai am energie după ce se culcă el. Și eu vreau să ne jucăm împreună!

Să știi ca ador să ne cuibărim amândouă la nani sau în general 🙂 Mă faci să-mi amintesc de iubăreala cu mami meu. Când venea să mă trezească dimineața și eu o intrebam, “Mami, vrei să ne iubim?” Și apoi urmau pupici dulci și îmbrățișări pufoase.

Nu știu dacă și Andrei va fi iubăreț cu noi, dar eu sper ca da. Te văd cum vii să-l pupi, câtă dragoste ai în privire și îmi pare rău că el nu îți răspunde la fel. Până o va face și chiar dacă n-o va face, o voi face eu mereu, pentru că eu sunt aici să vă iubesc pe amândoi oricând și oricât aveți nevoie!

Ne-am pierdut un pic în primele luni dupa ce s-a născut frățiorul tău dar mă bucur că ne-am regăsit.

Mi-a fost dor de tine!

Ești minunată!

 

img_20160929_170745

Acest post, deși a fost scris la sfârșitul lunii august, mi s-a părut perfect pentru a participa cu el la concursul organizat de Printesa Urbana și Flanco în cadrul cursului de #parentingpesteasteptari, de la #ScoalaFlanco. 

 

Ada Chindea

Eu sunt Ada, mamă și o femeie îndrăgostită de oameni și culori și am pornit această comunitate în 2013 în anul în care și eu am devenit mamă. Astăzi, sunt coach transformațional și mă bucur să-mi trăiesc visurile alături de copii, vizitând lumea în timp ce formez noi comunități în cadrul cărora ghidez oamenii să-ți (re) descopere culorile adevarate și astfel să-și trăiască visurile AZI și nu într-o zi.

7 Comments
  1. Ada, ai un suflet atat de frumos si de sensibil, ca uneori ma faci sa plang atunci cand citesc ceea ce scrii. Te admir de cand te-am cunoscut, mai exact, de cand ai intrat sa faci parte din familia noastra. Iti doresc tot binele din lume!
    Carmen

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.