In cautarea luminii

 “In cautarea luminii” este un eveniment foarte interesant ce mi-a atras atentia din momentul in care am citit prezentarea. Este ca o petrecere de trei zile si trei nopti adresata copiilor cu varste cuprinse intre 1 si 6 ani, dar si parintilor, fiind gandite activitati care sa incurajeze petrecerea timpului impreuna si conectarea.

Evenimentul este organizat de Asociatia Busy Bee Academy, cresa si gradinita pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 3 luni si 6 ani, un loc luminos in care copiii sunt intampinati cu multa caldura si invatati ca lumea este un loc fascinant ce asteapta sa fie descoperit.

“In cautarea luminii” este mai mult decat un eveniment de prezentare a unei gradinite sau doar o strangere de fonduri, asa cum spune si Mihaela Ilaș, unul dintre fondatorii Asociației Busy Bees Academy : “In cautarea luminii” dorim sa fie un eveniment în care LUMINA să însemne mai mult, să poată fi un curcubeu de lucruri frumoase”.

Iar lumina chiar e la loc de cinste in aceste trei zile. Petrecerea incepe la Crayon Club pe data de 21 Aprilie, de la ora 19 printr-un festival al luminii, gradina urmand a fi decorata cu lampadare, felinare, lumanarele, ghirlande luminoase, etc + lucrări ale sculptoriței Cora Giodîc-Postelnicu + expoziție foto din proiectul ”Lumină pentru România” (inițiator Iulian Angheluță). In plus, special pentru pitici un spectacol de lumini și umbre realizat de Tăpușele.

Vineri, tot de la 19, dar la Carturesti Promenada va avea loc un alt eveniment foarte interesant despre importanta cititului inca de la varste foarte mici.

Sambata e o zi plina cu ateliere de tot soiul la locatia Asociatiei Busy Bees Academy din str Maria Ghiculeasa, nr 19.: atelier de dezvoltare personala, learn with music organizate pe doua categorii de varsta, de la 1 la 3 ani si de la 4 la 6 ani. In paralel, la Carturesti Baneasa se va citi cartea “Te iubesc orice culoare ai avea” scrisa de Mihaela Cosescu de la CrestemOameni.ro si apoi va avea loc un atelier de povesti sustinut de Mira Loghin de la Lumea lui Momo.

Evenimentul se va incheia Sambata seara printr-un atelier de confectionar felinare de hartie cu care se va defila apoi prin Parcul Circului incepand cu ora 20.

Va invit sa intrati pe pagina evenimentului si sper sa ne vedem Joi si Sambata, vineri din pacate nu putem participa.

https://www.facebook.com/events/253158465027424/?active_tab=posts

 

afis web 2

Intre timp am facut si un cocurs cu sprijinul Imaginarium Romania, unul dintre magazinele mele preferate de jucarii, in cadrul caruia puteti castiga un tangram magnetic.

Tot ce trebuie sa faceti este sa ne spuneti la ce atelier vreti sa participati din cele prezentate pe pagina evenimentului In cautarea luminii orgaizat de Busy Bees Academy, iar daca nu sunteti din Bucuresti si nu puteti participa, spuneti-ne care este cartea preferata a piticilor vostri?.

Orice like si share al paginilor este binevenit. Si nu uitati, sharing is caring 🙂

Puteti participa la concurs pana astazi la ora 00.00, iar castigatorul il vom anunta maine pana la ora 12. Extragerea castigatorului o vom face prin random dintre cei care au comentat la acest post sau pe Facebook.

13048170_809520545847708_8896578909874607528_o

[contact-form to=’ada@ceaicumamici.ro’ subject=’Comentariu nou’][contact-field label=’Nume’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’Email’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Website’ type=’url’/][contact-field label=’Comentariu’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]
Ada Chindea

Eu sunt Ada, mamă și o femeie îndrăgostită de oameni și culori și am pornit această comunitate în 2013 în anul în care și eu am devenit mamă. Astăzi, sunt coach transformațional și mă bucur să-mi trăiesc visurile alături de copii, vizitând lumea în timp ce formez noi comunități în cadrul cărora ghidez oamenii să-ți (re) descopere culorile adevarate și astfel să-și trăiască visurile AZI și nu într-o zi.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.