Si am implinit 3 anisori

Ieri, pe 9 Martie, am implinit 3 ani de cand am spus primul meu “Bine ati venit La Ceai cu Mamici” si incepea prima noastra intalnire cu subiectul “Socializarea in timpul sarcinii si dupa”.

Acesta a fost primul eveniment la care au participat, ca o coincidenta frumoasa, 9 mamici.

Eram insarcinata in 38 de saptamani si credeam ca va urma sa nasc curand, dar pana atunci am mai organizat o intalnire:D

Acum, dupa 3 ani de zile am nascut de doua ori (cine ar fi crezut ???), am organizat vreo 30 de evenimente, am deschis un magazin online cu hainute pentru alaptat, ne-am aranjat propria noastra casuta, am organizat ateliere pentru pitici, am inchis casuta noastra, am activat blogul “La ceai cu mamici”, am cunoscut o multime de mame minunate, copii dragalasi si ne-am facut niste prietene deosebite, unele care ne sunt alaturi chiar de cand am inceput evenimentele.

S-au intamplat multe lucruri frumoase in 3 ani si toate au fost datorita voua si alaturi de voi, mamele care ne cititi si ne sustineti in toate ideile noastre nastrusnice.

Acum trei ani habar nu aveam ce inseamna sa fii mama dar alaturi de voi am invatat!

Va multumesc ca ne sunteti aproape si cu ocazia aniversarii avem si un concurs:

https://www.facebook.com/laceaicumamici/photos/a.278410375625397.1073741831.274810162652085/784584041674692/?type=3&theater

 

Eu sunt Ada, mamica, sotie si teoretic aceeasi crazy person dintotdeauna :) Imi place mult sa scriu despre tot ce-mi place si-mi displace, imi place sa alerg in picioarele goale cu fie-mea, sa ies la picnic cu jumatatea mea mai buna si imi place maxim sa fiu MAMICA. Ma bucur de timpul pe care il petrecem impreuna si abia astept sa vina si noul membru al familiei.

 

Ada Chindea

Eu sunt Ada, mamă și o femeie îndrăgostită de oameni și culori și am pornit această comunitate în 2013 în anul în care și eu am devenit mamă. Astăzi, sunt coach transformațional și mă bucur să-mi trăiesc visurile alături de copii, vizitând lumea în timp ce formez noi comunități în cadrul cărora ghidez oamenii să-ți (re) descopere culorile adevarate și astfel să-și trăiască visurile AZI și nu într-o zi.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.