Bine v-am gasit in 2016!

Acesta este primul post din 2016 si mai ales primul post de cand am nascut… acum o luna si jumatate 🙂 In plus, este primul post cu piscot dormind… pe mine chiar in timp ce tastez 😀

Va fac cunostinta cu el, cu piscotul nostru Andrei Christian!

ANDREI 2016Desi sunt multe lucruri despre care as vrea sa va povestesc, despre nastere, despre viata noastra in 4, despre planurile pentru acest an, am ales sa-mi iau o mica vacanta in care sa ma bucur de noul membru al familiei noastre, de Emily care a crescut brusc in 2 luni cat altii intr-un an si mai ales de viata noastra in 4.

Imi propusesem initial sa raman in vacanta pana la botez ca sa am timp sa-l organizez asa cum imi place mie, cu detalii marunte si colorate la fiecare pas (detalii intr-un post separat), dar a aparut o ocazie de colaborare pe care nu o puteam refuza. Este vorba despre un eveniment super interesant despre care va voi povesti in curand.

Pana atunci va las cu cateva poze cu noi si noul membru, supranumit si Piscotel :D… un colaj inainte si dupa.

Pozele au fost realizate de catre Simona Sandu de la Fotografiile Simonei. Pentru noi, imortalizarea amintirilor a fost tot timpul extrem de importanta. Dupa prima vacanta impreuna am adunat 7GB de poze, iar acum avem si mai multe datorita telefoanelor cu care facem in fiecare zi foarte multe poze. Cu toate acestea e bine ca din cand in cand sa realizati o sedinta foto profesionala, pentru ca nu se compara cu pozele facute cu un telefon care poate nu focalizeaza cum trebuie sau blitul declanseaza exact atunci cand nu e nevoie.

Va recomand sa va faceti timp pentru a importaliza amintiri frumoase impreuna, pentru Emily este super distractiv sa se uite peste poze, mai ales peste cele printate 😀

20151006-DSC_6466 20151013-1

Si o smotoceala before and after… dilema este cum ii vom smotoci pe amandoi in acelasi timp :D??

20151006-DSC_6491

Astept cu nerabdare si poze cu voi, cu burtica sau cu familia marita!

 
 Eu sunt Ada, mamica, sotie si teoretic aceeasi crazy person dintotdeauna :) Imi place mult sa scriu despre tot ce-mi place si-mi displace, imi place sa alerg in picioarele goale cu fie-mea, sa ies la picnic cu jumatatea mea mai buna si imi place maxim sa fiu MAMICA. Ma bucur de timpul pe care il petrecem impreuna si abia astept sa vina si noul membru al familiei.

 

 

 

Ada Chindea

Eu sunt Ada, mamă și o femeie îndrăgostită de oameni și culori și am pornit această comunitate în 2013 în anul în care și eu am devenit mamă. Astăzi, sunt coach transformațional și mă bucur să-mi trăiesc visurile alături de copii, vizitând lumea în timp ce formez noi comunități în cadrul cărora ghidez oamenii să-ți (re) descopere culorile adevarate și astfel să-și trăiască visurile AZI și nu într-o zi.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.