Omul cat traieste invata! sau cum am ajuns blogger acreditat la Webstock 2015

Imi plac vorbele din popor, proverbele si zilcalele de nu mai pot si le folosesc ori de cate ori se potriveste situatiei. Prietena mea tot timpul era uimita inca din liceu de unde le stiu pe toate 🙂

Si cum nu stiam eu cum sa incep acest post care de fapt, oricum despre invatare este vorba, iaca… inca o vorba de duh 😀 “Omul cat traieste invata!”

In ultimul an vorba asta la mine s-a potrivit manusa, anul acesta am invatat extrem de multe lucruri, lucruri despre mine, despre cresterea copiilor, despre marketing, foarte, foarte multe lucruri noi si interesante inclusiv despre blogging, mai ales ca a inceput chiar sa fie pasiunea mea redescoperita.

Si uite asa a inceput drumul meu de dezvoltare personala, am citit foarte mult, am participat la cam toate conferintele si atelierele care mi-au iesit in cale fie de parenting, fie de dezvoltare personala, fie despre social media si uite asa am ajuns si la Social Media for Parents, eveniment organizat de catre Evensys in parteneriat cu Vodafone.

A fost un eveniment extrem de interesant in cadrul caruia s-au abordat atat subiecte de parenting cu prezentari sustinute de psihologi si traineri, printre care si Urania Cremene, care m-a impresionat foarte mult. Au mai fost si invitati care au vorbit despre blogging si social media, iar cel mai mult mi-au placut discursurile Anei Nicolaescu, Mamica Urbana si al lui Alexandru Negrea, MARKETING 2.0.

Acum am aflat ca Evensys organizeaza inca un eveniment adresat comunitatilor online, ce se anunta a fi cea mai importanta conferinta de social media ce va avea loc toata ziua si va fi impartita in doua sectiuni, Conferintele Webstock si Premiile Webstock. Evenimentul va avea loc la JW Marriott Grand Hotel, pe 2 octombrie 2015 si cred ca va fi o ocazie extraordinara pentru networking cu atat mai mult cu cat ma astept sa revad multe persoane cunoascute.

Totusi cel mai mult ma intereseaza  conferintele Webstock care au niste subiecte extrem de interesante si actuale atat pentru mine ca blogger, ce doresc sa aflu lucruri noi si sa ma dezvolt in aceasta zona, cat si pentru companiile mici sau mari interesate sa fie mai aproape de consumatori lor si sa inteleaga cum pot sa-i abordeze mai usor. Companii mari precum Bitdifender si Oracle au inclusiv un departament dedicat de social media ceea ce ar trebui sa dea de gandit tuturor companiilor sa faca acelasi lucru pentru ca in acest moment promovarea clasica nu mai este de ajuns. Branduri ca Pampers si Secom se adreseaza blogurilor de parenting pentru a-si promova produsele. Chiar de la Social Media for Parents am aflat ca publicitatea online pe segmentul parenting este aproximata la un volum de  aproape 1 milion de euro (Un articol interesant de Adelina Dondorici de la Parenting ADS). Daca vreti sa va inscrieti la conferinta, fie ca blogger fie din partea unei companii, o puteti face chiar aici: www.2014.webstock.ro/solicita-invitatie

Cert este ca ma bucur foarte tare ca particip la aceasta conferinta ca blogger acreditat si abia astept sa -i ascult pe cei invitati sa vorbeasca pentru ca sunt convinsa ca o sa plec cu un volum de informatii imens de acolo. Nu stiu exact cum voi rezista toata ziua cu Dl din burtica care da tot timpul din craci dar ne descurcam noi cumva 🙂

Aaaa dar mai e ceva, seara este Gala Premiilor Webstock, competitia care aduce in prim plan cele mai inedite proiecte din mediul online, lansate in ultimul an, in Romania.  Categoriile anuntate in cadrul acestei editii sunt: Publishing, Utility, Best Use of Photography, Blogging Campaigns, Special Projects, Facebook Applications, Mobile Applications, Corporate Blogs, Innovation, Best Brand on Instagram, Best Use of Video in Online, Online Personality of the Year.

Am intrat in cateva dintre categoriile din acest an si am vazut proiectele inscrise si deja sunt fascinata cu atat mai mult cu cat despre multe dintre ele nu am auzit pana acum desi sunt extrem de utile si interesante. Daca sunteti curiosi puteti intra sa vedeti nominalizarile din fiecare categorie folosind adresa evenimentului si apoi / si numele categoriei de care sunteti interesati. De exemplu pentru categoria utility, link-ul este:  https://www.2015.webstock.ro/utility/

 

So, vineri toata ziua abia astept sa invat si sa invat despre marketing online, despre social media, blogging si altele, iar daca nu raman prea fascinata incat sa uit ca am tableta la mine, promit sa mai impartasesc din lucrurile interesante pe care le aaflu.

 

Pentru a fi la curent cu stirile despre Webstock, urmariti atat site-ul www.webstock.ro, cat si contul dedicat de pe Twitter (www.twitter.com/webstockro) sau pe pagina de Facebook (https://www.facebook.com/webstock). Webstock 2015 este organizat de Evensys si Vodafone Romania si va fi transmis live online.

 

Eu sunt Ada, mamica, sotie si teoretic aceeasi crazy person dintotdeauna :) Imi place mult sa scriu despre tot ce-mi place si-mi displace, imi place sa alerg in picioarele goale cu fie-mea, sa ies la picnic cu jumatatea mea mai buna si imi place maxim sa fiu MAMICA. Ma bucur de timpul pe care il petrecem impreuna si abia astept sa vina si noul membru al familiei.

 

Ada Chindea

Eu sunt Ada, mamă și o femeie îndrăgostită de oameni și culori și am pornit această comunitate în 2013 în anul în care și eu am devenit mamă. Astăzi, sunt coach transformațional și mă bucur să-mi trăiesc visurile alături de copii, vizitând lumea în timp ce formez noi comunități în cadrul cărora ghidez oamenii să-ți (re) descopere culorile adevarate și astfel să-și trăiască visurile AZI și nu într-o zi.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.