Weekend 21-23 August

Afara ploua mult prea tare si nu pare sa se opreasca pana in weekend asa ca am decis sa ma concentrez pe acest aspect… WEEKEND-ul.

Pe langa faptul ca se va imbunatati considerabil vremea si nu este cazul ca scoatem repede hainele de iarna de la naftalina, in weekend-ul acesta sunt si cateva evenimente tare frumoase atat pentru noi adultii cat si pentru pitici.

Asa ca, hai sa ne planuim tinutele vaporoase pentru temperaturi de 20-25 de grade si sa ne bucuram de vara cat mai ramane pe la noi

Sambata- Motherhood Garage Sale

cover2

Pana intelegi mecanismult si viteza cu care schimbi un copil, ajungi sa cumperi foarte multe lucruri pe care uneori, bebe nici nu mai ajunge sa le poarte pentru ca a crescut prea repede sau ai avut prea multe si de aia turcoaz ai uitat complet!!! Ce sa mai spunem de jucarii, cate am cumparat ca sa ne dam seama ca de fapt nu prezinta niciun interes pentru copil si au ramas aruncate intr-un colt, cu atat mai mult cu cat dezvoltarea fiecaruia este diferita si pe arii diferite. Daca unuia ii place lego la 2 ani nu inseamna ca tuturor le vor place lego la 2 ani 🙂

Sambata 22 August, de la 09:30 la 13:00, la sediul Motherhood aveti ocazia sa veniti la un yard sale dedicat produselor pentru copii si parinti, jucarii, carti, haine de copii, de maternitate si multe multe altele.

Si noi vom fi prezenti pentru ca facem loc pentru alte jucarii care sa fie mai interesante pentru bebe 2 si mai ales sa cautam niste hainute dragute de baietel 🙂

Mai multe detalii pe pagina de facebook: https://www.facebook.com/events/932675826804158/

 

Duminica –Campionat In Familie – editia a II-a

11889484_1897856533773689_670419200973474166_n

Campionatul in familie de la Casa Pixie este deja la a doua editie si imi pare tare rau ca nu am ajuns la prima 🙁

Ideea este simpla, este vorba de o zi in care competitia este la loc de cinste, singura diferenta este ca toti ies invingatori si nimeni nu pleaca suparat acasa. Familiile participante formeaza o echipa, iar participarea la probe se face fie individual, fie pe echipe in functie de formatul probei, iar la probele individuale trebuie dezbatut intens care membru al familiei va reprezenta familia, astfel incat fiecare membru sa participe la cel putin 3 probe

Un timp de calitate alaturi de pitici si o ocazie buna sa ne mai dezmortim un pic 🙂

Mai multe detalii pe pagina de faceboook: https://www.facebook.com/events/468031450038153/

 

 

De vineri pana duminica

BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2015

11705342_821770404585098_2438574824950052995_n

Muzica buna in aer liber, peste 25 de trupe și soliști importanți ai momentului, din țară și din străinătate, organizati pe doua scene.

Pe langa muzica este organizat si un fel de targ cu marci 100% romanesti, o zonă lounge și un spațiu de gastronomie internațională, plus multe alte surprize.

Intrarea este libera si se face de la Charles de Gaulle, Aleea cu Trandafiri. Pentru mai multe informatii si detalii gasiti pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/bucharestgreensoundsfestival sau pe site-ul https://bucharestgreensoundsfestival.ro/.

 

Abia astept sa vad cu cine ne intersectam si unde. Noi vom merge sambata dimineata la Motherhood si dupa-amiaza la concerte, iar duminica la fel, dimineata la Casa Pixie si dupa-amiaza la concerte.

Ne vedem prin multime!

 
Eu sunt Ada, mamica, sotie si teoretic aceeasi crazy person dintotdeauna :) Imi place mult sa scriu despre tot ce-mi place si-mi displace, imi place sa alerg in picioarele goale cu fie-mea, sa ies la picnic cu jumatatea mea mai buna si imi place maxim sa fiu MAMICA. Ma bucur de timpul pe care il petrecem impreuna si abia astept sa vina si noul membru al familiei.

 

Ada Chindea

Eu sunt Ada, mamă și o femeie îndrăgostită de oameni și culori și am pornit această comunitate în 2013 în anul în care și eu am devenit mamă. Astăzi, sunt coach transformațional și mă bucur să-mi trăiesc visurile alături de copii, vizitând lumea în timp ce formez noi comunități în cadrul cărora ghidez oamenii să-ți (re) descopere culorile adevarate și astfel să-și trăiască visurile AZI și nu într-o zi.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.