Alaptarea este chic!

Alaptatul este un miracol! Mi-am dorit si mi-am propus  sa alaptez cel putin pina la doi ani si aproape am reusit, alaptand-o pe fetita mea pina la 1 an si 8 luni. Recunosc ca a fost foarte frumos dar si greu mai ales spre final cand deja alaptatul nu mai era o adevarata placere pentru mine si nici o necesitate primordiala pentru copilul meu. Dar despre asta poate voi povesti alta data;)

Acum insa vreau sa vorbim despre haine….. de alaptat!

Din pacate necesitatea de a avea acces rapid si tot odata discret la san ne cam limiteaza din punct de vedere vestimentar, insa asta nu trebuie sa fie vazuta ca o problema care ne va obliga sa cheltuim o avere. Eu personal nu  mi-am cumparat haine de alaptat pentru ca nu imi placea mai nimic din ce era pe piata in acea vreme iar cele putine care imi placeau aveau niste preturi exagerate.  Asa ca tot ce mi-am cumparat in acea perioada aveam grija sa fie ori cu un decolteu mai adanc ori cu nasturi . Rochii, tricouri si bluze decoltate sau tip camasa, toate au facut parte din garderoba mea de mama alaptatoare:) Asemenea hainute pot fi usor gasite la preturi accesibile in toate magazinele mari. Va prezint mai jos cateva exemple.

Rochii:

hmprod (5)   hmprod (2)          hmprod (1)

       Rochie cu umeri goi, H&M             Rochie petrecută, H&M                     Rochie-cămaşă, H&M

 

 

Singurele lucruri pe care le-am achizitionat destinate special alaptatului au fost sutienele, care intradevar sunt foarte necesare si extrem de comode. Pe piata se pot gasi modele simple din bumbac dar si unele mai sofisticate din dantela.

 

Cu toate acestea , daca gasiti haine de alaptat care sa va placa atunci va recomad cu toata placerea sa le achizitionati pentru ca vor fi cu siguranta o investitie buna. Pe www.hainedealaptat.ro  puteti gasi modele foarte gradute de bluzite si rochite care se realizeaza pe comanda tinand cont de preferintele clientelor astfel ca in final sa iasa exact ceea ce isi doreste fiecare femeie in parte.

11061959_472687386226039_7837583020495423189_n

Pentru evenimentele care pot aparea in aceasta perioada de asemenea se pot gasi usor solutii. Puteti apela la rochii cu decolteu mai generos sau daca silueta va permite puteti alege o rochie fara maneci. Iar daca sunteti o norocoasa si aveti o croitoreasa buna, sfatul meu este  sa va coaseti rochia visurilor cu modificarile necesare pentru a putea alapta usor copilul. Gasiti mai jos cateva modele.

5b33d92ad1410f1e7d8944a8b064cbbe    5d3cd932d065785e92339e78573720c3

 

Oricum veti dori sa va imbracati…nu uitati ca aceasta perioada este atat de frumoasa si de scurta incat parca este pacat sa ne amintim de noi in haine urate;)

surse foto: Pinterest, ZARA,H&M, www.hainedealaptat.ro

 

Va imbratisez!

Mamushka

 

 

 Numele meu este Viorica aka Mamushka si sunt mama Evei:) Moda este pasiunea mea si am o slabiciune aparte pentru pantofi . Stilurile vestimentare care ma reprezinta cel mai mult sunt cel clasic usor modern si romantic. Consider ca o femeie nu trebuie sa isi piarda feminitatea indiferent in ce perioada a vietii se afla. Iar aceasta se poate obtine fara prea mari eforturi, trebuie doar sa dorim sa o scoatem la lumina.

 

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.