Ce facem in weekend (12-14 Iunie)

Nu stiu ce se intampla vara asta dar multitudinea de evenimente frumoase ma bucura nespus, mai ales ca descoperim si noi lucruri noi de manuta cu Emily… si eu care imi faceam planuri pentru un weekend chill pe langa casa ­čśÇ

So… in acest weekend avem urmatoarele ocazii de distractie si plimbare

1. Street Delivery

Iar tema de la aceasta editie este reciclarea, mai exact 10 proiecte ce vor fi sponsorizate cu cate 1000 de euro si care au ca scop crearea unor moduri inteligente de a atrage atentia asupra schimbarilor climatice si cum ne afecteaza, asupra modului prin care fiecare dintre noi influentam mediul prin fiecare punga de plastic pe care o folosim si prin fiecare lumina aprinsa. Merita vazute cu siguranta!

Vor fi ca de obicei si comercianti cu lucruri haioase si mai ales vor fi cei de la Ia-ti o Poza La Portofel pe care i-am descoperit la Femei Pe Matasari. Sunt foarte haiosi si au decoruri foarte cool in care sa va pozati avand posibilitatea printarii pozei contra cost.

 

2. Festivalul Ion Creanga

Care va avea loc in parcul Kiseleff unde ne asteapta foarte multe ateliere frumoase pentru copii, teatru in aer liber, iar cel mai interesanta va fi parada personajelor de poveste care va avea loc Duminica si care sigur va fi extraordinar mai ales ca vor participa foarte multe ansambluri de teatru pe langa Ion Creanga: Teatrul Excelsior, Opera Comic─â pentru Copii, Groove Onkels (Germania), Clown Band (Italia), UNATC ÔÇ×I. L. CaragialeÔÇŁ, ÔÇ×Fluturi ╚Öi oameniÔÇŁ, Lumea lui Momo, Casa de Balet, Salva╚Ťi Copiii Rom├ónia, A.C.T.O.R ÔÇô Asocia┼úia cultural─â pentru Teatru ┼či Origami din Rom├ónia, Club Sportiv Akura, Clubul Copiilor Sector 6, ╚ścoala Copiilor Minardo, Grupul folcloric pentru copii ÔÇ×Ml─âdi╚Ťele IlfoveneÔÇŁ Clinceni – Ilfov, Gr─âdini╚Ťa Bambi Step by Step, ┼×coala de circ Funny Circus, ÔÇ×├Änva┼ú─â din mersÔÇŁ.

harta parada

Mai multe detalii despre program gasiti pe Facebook sau pe site

 

3. De la ARO la Bulevard. Un traseu-cultural nocturn

Mai ales daca aveti cu cine lasati copii, este o ocaziee buna pentru un date-night ca la carte, incepeti cu o plimbare pe jos apoi o cina tarzie in centrul vechi, suna bine nu?

De maine si pana Duminica, cu plecare la ora 21 din fata librarie Carturesti Verona va puteti bucura de povestile Bucurestiului interbelic.

10455671_1143830648967049_7172342461402614674_n

 

4. Iar Duminica incheiem cu un eveniment frumos dedicat parintilor care sunt interesati de homeschooling si educatia libera

Intalnire Homeschooling/Unschooling cu fam. Ivan este un eveniment organizat de catre Free School Romania in cadrul careia puteti sa stati de vorba cu Fam. Ivan in cadrul unui picnic relaxant. Sunteti incurajati sa va aduceti gustarele si paturica exact ca la un picnic.

Iar pentru cei curiosi (ca noi de altfel) veti avea ocazia sa vedeti si ce inseamna traiul in rulota.

 

Ada Chindea

Eu sunt Ada, m─âmic─â de doi, blogger ╚Öi cea mai nou─â p─âl─ârie este cea de life coach. ├Än 2013 eram ├«ns─ârcinat─â ├«n 8 luni ╚Öi am ├«nceput s─â construiesc comunitatea ÔÇŁCeai cu M─âmiciÔÇŁ. Ceea ce a ├«nceput cu evenimente de socializare ├«ntre mame, cu interese ╚Öi experien╚Ťe comune, s-a transformat, ├«n timp, ├«n locul unde imi doresc s─â ofer cititoarelor mele instrumentele necesare dezvolt─ârii noastre ca mame, ca so╚Ťii,ca prietene ╚Öi ├«n primul r├ónd ca femei gata s─â ├«nfrunte orice provocare, fie c─â e vorba de o ├«nt├ólnire la joac─â ╚Öi socializare, un tantrum sau redescoperirea de sine.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.