Primul an de Skirt Bike

Ieri am avut o experienta de neuitat alaturi de Emily, primul nostru skirt bike si cu siguranta nu va fi si ultimul!!!

Am avut un oarecare stres legat de bebe din burtica dar a fost super ok. Am avut apa cu mine si am avut grija sa ma hidratez cat se poate de bine. Asta este cel mai important atunci cand faci miscare in timpul sarcinii, sa te hidratezi si sa fii atenta la semnele corpului tau. Cat despre Emily, am avut grija sa nu uitam casca de protectie, crema de soare si hidratare intensa si la ea. Singura ei problema era ca ne opream prea des “Hade, megem!!!”…. daaaar sa revenim la skirt bike 🙂

Am aflat despre eveniment anul trecut si l-am urmarit intens, dar abia primisem bicicleta si nu m-am organizat in timp util. Recunosc ca la momentul ala nici nu m-am simtit foarte incurajata de lipsa de copii, care anul acesta au fost cu duiumul, care pe propriile biciclete, care in atas, care in scaunele, care in burtica. Chiar a fost o fetita care m-a impresionat nespus, de vreo 5-6 anisori care a facut tot traseul pe propria bicicleta, traseul fiind totusi destul de lung, de la Palatul Copiilor- Unirii-Universitate-Rosetti-Matasari. Finalul fiind la Femei pe Matasari unde s-a organizat si o tombola cu premii de la parteneri.

Am vazut atatea femei frumoase, biciclete dichisite, tinute fistichii dar mai ales multe multe zambete!!!

IMG_8024 IMG_8099

 

Deja am planuri mari pentru anul viitor si pe lista de cumparaturi se afla pe primul loc un cos de la Fabulous Baskets, o tinuta mult mai bine gandita si poate chiar mai fistichie (am eu niste idei :D) si clar bicicleta pimpuita cu flori de la roata din spate pana la roata din fata 🙂 Anul asta am avut doar un balon si un stegulet de la BCR

1969160_606061712809383_396431603_n

Pentru cele care nu stiti nimic despre eveniment, va invit pe pagina lor de facebook sau pe site si sper sa ne vedem anul viitor!

 

Cu drag,

Ada, mamica de Emily and soon to be +1

 

Ada Chindea

Eu sunt Ada, mamă și o femeie îndrăgostită de oameni și culori și am pornit această comunitate în 2013 în anul în care și eu am devenit mamă. Astăzi, sunt coach transformațional și mă bucur să-mi trăiesc visurile alături de copii, vizitând lumea în timp ce formez noi comunități în cadrul cărora ghidez oamenii să-ți (re) descopere culorile adevarate și astfel să-și trăiască visurile AZI și nu într-o zi.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.