Un mic respiro

In urma cu doi ani si cateva luni mi-a rasarit o idee geniala pe care am pus-o repede in practica cu ajutorul unei persoane dragi, Andreea de la Centrul 9 Luni, care a fost extrem de receptiva la noul proiect.

Ideea urma sa se transforme in cateva saptamani, iar pe 9 martie 2013 a avut loc lansarea, prima intalnire “La Ceai cu Mamici”- despre socializare in timpul sarcinii si dupa, intalnire moderata de Lidia Gheorghe, phihoterapeut si trainer Lamaze. Si acum cand ma gandesc ma napadesc foarte multe emotii pentru ca am iubit enorm acest proiect, aceste intalniri si mai ales oamenii pe care am ajuns sa-i cunosc si cu care am ajuns sa leg prietenii care vor tine sigur o viata 🙂

Prima intalnire a avut loc intr-o ceainarie, cu mame, actuale sau in devenire, dar fara copii. Pe masura ce noi, gravidutele am nascut, intalnirile au inceput sa fie alaturi de bebei, care au crescut impreuna, au dormit impreuna, si-au luat masa impreuna fie ca erau la biberon, lingurita sau san. Si pe masura ce ei au crescut si s-au ridicat incet incet pe picioare si noi am inceput sa ne aranjam din ce in ce mai mult si sa incepem sa venim la intalniri fara copii, cu atat mai mult cu cat subiectele au devenit din ce in ce mai serioase, despre cresterea copilului, psihologia copilului si asa mai departe, subiecte la care e bine sa nu fie prezenti si ei ca sa poti fi atent la ce se discuta.

Si desi era frumos sa avem cateva ore fara copii, in care sa ne relaxam, parca ceva lipsea, ceva se pierduse.

Solutia pe care am gasit-o a fost sa ne luam propriul spatiu, unde ne-am gandit sa avem camere diferite pentru socializarea mamicilor si pentru socializarea copiilor. Dar chiar si asa, copii nu stau prea mult fara mamicile lor asa ca traficul intre cele doua camera a fost intens, sau daca au fost copilasi mai mari zgomotul incurca discutiile noastre. Nici asa nu era chiar bine 🙁

 

Si din pacate toate aceste lucruri se intamplau pe fondul unei vesti foarte bune in familia noastra si anume venirea unui nou membru plus alte schimbari pe plan profesional pentru surioara mea, Ioana. Cu toate aceste schimbari, a fost din ce in ce mai greu sa tinem toate atelierele pe care le-am iubit si le-am organizat cu drag alaturi de prietenii nostri de la Covata cu Maia.

 

Astfel am simtit ca este momentul pentru o reorganizare interna. Si uite asa ajung la titlul postului si va anunt ca pentru o perioada (momentan nedefinita) vom lua o pauza cu intalnirile “La Ceai cu Mamici” pana cand reusim sa ne dam seama care este formatul ideal pentru aceste intalniri, astfel incat sa nu se piarda ideea principala, aceea de a socializa atat mamicile cat si copii, dar in asa fel incat sa nu facem rabat la informatie. In acelas timp am inchis si sediul din Timpuri Noi pana cand ne dam seama care este directia in care ne dorim sa mergem.

Recunosc ca nu este o decizie pe care am luat-o prea usor si deja imi este dor de aceste intalniri, dar promit sa revenim cu forte proaspete cat de curand si cu un nou format de intalniri. Pana atunci vom ramane alaturi de voi printr-un blog cat mai activ, iar in August ne vedem la o noua editie Mamici pe Tocuri la care nu renuntam, ba chiar promitem sa fie si mai mare si mai frumoasa si mai spectaculoasa decat cele anterioare!

 

Pana ne revedem, va salutam cu drag, va trimitem multe imbratisari virtuale si sper sa ne fiti alaturi si in continuare!

 

Cu drag,

Echipa “La Ceai cu Mamici”

Ada & Ioana, alaturi de piticele noastre Emily si Maia and soon to be +1 🙂

noi doua

 

Ada Chindea

Eu sunt Ada, mamă și o femeie îndrăgostită de oameni și culori și am pornit această comunitate în 2013 în anul în care și eu am devenit mamă. Astăzi, sunt coach transformațional și mă bucur să-mi trăiesc visurile alături de copii, vizitând lumea în timp ce formez noi comunități în cadrul cărora ghidez oamenii să-ți (re) descopere culorile adevarate și astfel să-și trăiască visurile AZI și nu într-o zi.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.