Montessori in familie cu Raluca Dobre

Acum o saptamana si un pic am avut placerea sa o cunosc pe Raluca Dobre, fondatoarea grupului “ImiPlaceMontessori”, care a acceptat invitatia noastra de a veni sa vorbeasca in cadrul unei intalniri La Ceai cu Mamici.

A fost un subiect de mare interes pentru mamele din comunitatea noastra, locurile ocupandu-se chiar din prima zi in care am lansat evenimentul, iar asta s-a vazut in volumul de intrebari pe care l-a primit Raluca la intalnire.

 

Din pacate pentru mine nu am reusit sa fiu atat de atenta pe cat mi-as fi dorit, pentru ca Emily a fost mai energica decat de obicei si am fost mai mult cu ea la joaca decat la intalnire 🙂 s-au dus vremurile cand facea nani in Manduca 😀

 

Dar, ca sa revenim la subiect, Raluca a avut o abordare foarte metodica si simpla de a ne explica lucrurile, ne-a povestit de Maria Montessori, despre inceputurile acestui “stil de viata” si apoi, treptat, treptat am intrat in informatii mai tehnice, bazate pe etapele de dezvoltare, lasand la sfarsit loc de intrebari.

 

Pentru ca din pacate nu va pot oferi mai multe informatii, invit oricare dintre mamicile prezente sa ne ajute cu o completare pe mail, pe adresa ada@ceaicumamici.ro, pe care o vom publica in continuarea acestui post.

 

In continuare va lasam cu imaginile superbe realizate de catre Simona, o mamica talentata, ale carei imagini le puteti gasi pe pagina de Facebook “Foografiile Simonei”

DSC_15491-90x90 DSC_1557-copy1-90x90 DSC_15661-90x90

 

Eveniment organizat de GO BIG Events – https://www.ceaicumamici.ro/

Parteneri: Haine De Alaptat, Pompidoo.ro, Mamushka, Melek Boutique, Acorns Training Centre, Crazy Cat, Carti pentru copii in engleza, Scutecila.ro, Aleena, Dulapul cu Flori, Bunatati cu Andra, Covata cu Maia, ZOOM DECOR, Noua Luni

Parteneri Media: Totul despre mame, MuJeR.ro, MobiKid.ro, Qbebe, Diversificare, Melc Codobelc, Mamicamea.ro, B24Kids – Gazeta cultură a copiilor, SuntParinte.ro, UrbanKid.ro, Euparinteghemotoc, Minicălătorii în trei, Bebe Librărie, Experiența Zizi

Ada Chindea

Eu sunt Ada, mamica de doi copilasi dragalasi si diferiti precum soarele si luna. Ea are 3 ani si jumatate si este blanda, calma, rabdatoare si intelegatoare, iar el are 9 luni si a venit ca o tornada care ne da pe spate cu zambetele si forta lui. Sunt o femeie fara toate doagele in ordine, imi plac culorile si sunt mega indragostita de jumatatea mea mai buna.

No Comments Yet

Tu ce părere ai?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: