Importanta invatarii unei limbi straine la varste foarte fragede

Invitat special: Despina Hoinaru – Managing Partner la Die Biene Maja Kindergarten

Die Biene Maja este o instituție de învățământ preșcolar cu predare în limba germană la nivel matern din București. Conținutul didactic urmărește conceptul educațional „Pyramide ©” dezvoltat de Institutul Pedagogic Cito (Germania). “Pyramide” facilitează învățarea limbii germane astfel incat până la vârsta de 6 ani copilul ajunge să atingă un nivel înalt de fluență echivalent cu cel al unui nativ.

Die Biene Maja Kindergarten a educat deja cu success patru generații de absolvenți care au fost admiși, în urma unui examen în limba germană, la Colegiul German Goethe din București, singura școală de tradiție cu predare în limba germană la nivel matern.
https://www.bienemaja.ro/

Foto credit Fotografiile Simonei

Eveniment organizat de GO BIG Events – https://www.ceaicumamici.ro/

Parteneri: Haine De AlaptatPompidoo.roMamushka,Acorns Training CentreCrazy CatMelek BoutiqueCarti pentru copii in englezaScutecila.roAleenaDulapul cu FloriBunatati cu AndraCovata cu MaiaZOOM DECOR,Plastelina “Mammy Style”

Parteneri Media: Totul despre mameMuJeR.roMobiKid.ro,QbebeMelc CodobelcMamicamea.roB24Kids – Gazeta cultură a copiilorSuntParinte.roUrbanKid.ro,EuparinteghemotocMinicălătorii în treiBebe Librărie

dsc_2128 dsc_2129

dsc_2127 dsc_2054

Mai multe imagini pe pagina de Facebook

Ada Chindea

Eu sunt Ada, mamă și o femeie îndrăgostită de oameni și culori și am pornit această comunitate în 2013 în anul în care și eu am devenit mamă. Astăzi, sunt coach transformațional și mă bucur să-mi trăiesc visurile alături de copii, vizitând lumea în timp ce formez noi comunități în cadrul cărora ghidez oamenii să-ți (re) descopere culorile adevarate și astfel să-și trăiască visurile AZI și nu într-o zi.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.