Importanta invatarii unei limbi straine la varste foarte fragede

Invitat special: Despina Hoinaru – Managing Partner la Die Biene Maja Kindergarten

Die Biene Maja este o instituție de învățământ preșcolar cu predare în limba germană la nivel matern din București. Conținutul didactic urmărește conceptul educațional „Pyramide ©” dezvoltat de Institutul Pedagogic Cito (Germania). “Pyramide” facilitează învățarea limbii germane astfel incat până la vârsta de 6 ani copilul ajunge să atingă un nivel înalt de fluență echivalent cu cel al unui nativ.

Die Biene Maja Kindergarten a educat deja cu success patru generații de absolvenți care au fost admiși, în urma unui examen în limba germană, la Colegiul German Goethe din București, singura școală de tradiție cu predare în limba germană la nivel matern.
https://www.bienemaja.ro/

Foto credit Fotografiile Simonei

Eveniment organizat de GO BIG Events – https://www.ceaicumamici.ro/

Parteneri: Haine De AlaptatPompidoo.roMamushka,Acorns Training CentreCrazy CatMelek BoutiqueCarti pentru copii in englezaScutecila.roAleenaDulapul cu FloriBunatati cu AndraCovata cu MaiaZOOM DECOR,Plastelina “Mammy Style”

Parteneri Media: Totul despre mameMuJeR.roMobiKid.ro,QbebeMelc CodobelcMamicamea.roB24Kids – Gazeta cultură a copiilorSuntParinte.roUrbanKid.ro,EuparinteghemotocMinicălătorii în treiBebe Librărie

dsc_2128 dsc_2129

dsc_2127 dsc_2054

Mai multe imagini pe pagina de Facebook

Ada Chindea

Eu sunt Ada, mamica de doi copilasi dragalasi si diferiti precum soarele si luna. Ea are 3 ani si jumatate si este blanda, calma, rabdatoare si intelegatoare, iar el are 9 luni si a venit ca o tornada care ne da pe spate cu zambetele si forta lui. Sunt o femeie fara toate doagele in ordine, imi plac culorile si sunt mega indragostita de jumatatea mea mai buna.

No Comments Yet

Tu ce părere ai?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: