Secret Santa 2014

A fost si Secret Santa 2014

Pe 19 Decembrie, La Funny Land in compania dragilor nostri prieteni de la ZOOM DECOR, am realizat ornamente de brad pictate manual.
Pe 20 Decembrie ne-a fost alaturi Covata cu Maia, invatandu-i pe cei mici tot despre ornamente de brad, de aceasta data din coca. Wow ce-a fost pe capusorul si mai precis pe manutele lor. O fericire de nedescris!

Dar ce spun eu, ne-am distrat asa cum doar mamicile bautoare de ceai stiu sa o faca!
A fost targ, au fost premii si apoi iarasi premii #SecretSanta– o nebunie frumoasa pe care o asteptam de un an si pe care o asteptam cu nerabdare si in 2015, iar fotografiile Camelia Stan Photography vor spune mult mai multe decat poate fi exprimat in cuvinte! La multi ani dragi mamici prezente dar si voua tuturor celor ce ne-ati fost alaturi cu gandul si sufletul!

La multi ani si partenerilor nostri minunati, fara de care nu am reusi sa va surprindem de fiecare data, dragi mamici!Haine De AlaptatMamushkaMelek BoutiqueCrazy Cat,Acorns Training CentreBabybooksScutecila.roCarti pentru copii in englezaDulapul cu FloriRecunoaște EmoțiaBunatati cu AndraNoua LuniAleena

Eveniment organizat de https://ceaicumamici.ro/ – GO BIG Events

Parteneri Media: Totul despre mame, MuJeR.ro, MobiKid.ro, Qbebe, Melc Codobelc, B24Kids – Gazeta cultură a copiilor, Mamicamea.ro, SuntParinte.ro, UrbanKid.ro, Minicălătorii în trei, Euparinteghemotoc

petrecere-vineri-181 petrecere-vineri-227

petrecere-vineri-142 petrecere-sambata-156

petrecere-sambata-37 petrecere-sambata-110

Mai multe imagini pe pagina de Facebook

Ada Chindea

Eu sunt Ada, mamă și o femeie îndrăgostită de oameni și culori și am pornit această comunitate în 2013 în anul în care și eu am devenit mamă. Astăzi, sunt coach transformațional și mă bucur să-mi trăiesc visurile alături de copii, vizitând lumea în timp ce formez noi comunități în cadrul cărora ghidez oamenii să-ți (re) descopere culorile adevarate și astfel să-și trăiască visurile AZI și nu într-o zi.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.