Secret Santa 2014

A fost si Secret Santa 2014

Pe 19 Decembrie, La Funny Land in compania dragilor nostri prieteni de la ZOOM DECOR, am realizat ornamente de brad pictate manual.
Pe 20 Decembrie ne-a fost alaturi Covata cu Maia, invatandu-i pe cei mici tot despre ornamente de brad, de aceasta data din coca. Wow ce-a fost pe capusorul si mai precis pe manutele lor. O fericire de nedescris!

Dar ce spun eu, ne-am distrat asa cum doar mamicile bautoare de ceai stiu sa o faca!
A fost targ, au fost premii si apoi iarasi premii #SecretSanta– o nebunie frumoasa pe care o asteptam de un an si pe care o asteptam cu nerabdare si in 2015, iar fotografiile Camelia Stan Photography vor spune mult mai multe decat poate fi exprimat in cuvinte! La multi ani dragi mamici prezente dar si voua tuturor celor ce ne-ati fost alaturi cu gandul si sufletul!

La multi ani si partenerilor nostri minunati, fara de care nu am reusi sa va surprindem de fiecare data, dragi mamici!Haine De AlaptatMamushkaMelek BoutiqueCrazy Cat,Acorns Training CentreBabybooksScutecila.roCarti pentru copii in englezaDulapul cu FloriRecunoaște EmoțiaBunatati cu AndraNoua LuniAleena

Eveniment organizat de https://ceaicumamici.ro/ – GO BIG Events

Parteneri Media: Totul despre mame, MuJeR.ro, MobiKid.ro, Qbebe, Melc Codobelc, B24Kids – Gazeta cultură a copiilor, Mamicamea.ro, SuntParinte.ro, UrbanKid.ro, Minicălătorii în trei, Euparinteghemotoc

petrecere-vineri-181 petrecere-vineri-227

petrecere-vineri-142 petrecere-sambata-156

petrecere-sambata-37 petrecere-sambata-110

Mai multe imagini pe pagina de Facebook

Ada Chindea

Eu sunt Ada, mămică de doi, blogger și cea mai nouă pălărie este cea de life coach. În 2013 eram însărcinată în 8 luni și am început să construiesc comunitatea ”Ceai cu Mămici”. Ceea ce a început cu evenimente de socializare între mame, cu interese și experiențe comune, s-a transformat, în timp, în locul unde imi doresc să ofer cititoarelor mele instrumentele necesare dezvoltării noastre ca mame, ca soții,ca prietene și în primul rând ca femei gata să înfrunte orice provocare, fie că e vorba de o întâlnire la joacă și socializare, un tantrum sau redescoperirea de sine.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.