Sexualitatea la copii

Pe 12 Aprilie, la Elefantelul curios ne-am informat, ne-am amuzat, ne-am indulcit si ne-am incantat privirea in cadrul intalnirii La Ceai cu Mamici.

Subiectul dezbatut impreuna cu prietenii si partenerii nostriEuparinteghemotoc a fost #sexualitatea_la_copii. Am aflat care sunt perioadele de varf ale descoperirii propriilor forme si cum ar trebui sa reactionam atunci cand se intampla, dar si cum putem sa ii invatam despre corpul lor intr-un mod in care sa nu le fie rusine mai tarziu. Si tocmai datorita acestor informatii pretioase am vrea sa le multumim inca o data Ioanei si Nicoletei ca au acceptat invitatia noastra si ne-au fost alaturi.

Am avut candy bar delicios organizat cu deosebita indemanare si pricepere de catre Mrs. B. Funky bakery siCreative Cakepops Ro, flori inmiresmate de la Miresme Colorate si fotografii realizate de Camelia Stan Photography.

Partenerii acestei editii: Soap MillDe-a busileaPerne de alaptatCentrul 9 luni9lunishopMagia FlorilorZOOM DECORTedi Baby FashionAcorns FoundationAcorns Training CentrePictam vise. si Hobiute

Parteneri media: QbebeMuJeR.roMobiKid.ro,SuntParinte.roB24Kids – Gazeta cultură a copiilorMelc CodobelcUrbanKid.roMamicamea.ro

Evenimentul a fost organizat de GO BIG Events si https://euparinteghemotoc.blogspot.ro/

la-ceai-cu-mamici-54 la-ceai-cu-mamici-52

la-ceai-cu-mamici-43 la-ceai-cu-mamici-26

Mai multe imagini pe pagina de Facebook

Ada Chindea

Eu sunt Ada, mămică de doi, blogger și cea mai nouă pălărie este cea de life coach. În 2013 eram însărcinată în 8 luni și am început să construiesc comunitatea ”Ceai cu Mămici”. Ceea ce a început cu evenimente de socializare între mame, cu interese și experiențe comune, s-a transformat, în timp, în locul unde imi doresc să ofer cititoarelor mele instrumentele necesare dezvoltării noastre ca mame, ca soții,ca prietene și în primul rând ca femei gata să înfrunte orice provocare, fie că e vorba de o întâlnire la joacă și socializare, un tantrum sau redescoperirea de sine.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.