Sexualitatea la copii

Pe 12 Aprilie, la Elefantelul curios ne-am informat, ne-am amuzat, ne-am indulcit si ne-am incantat privirea in cadrul intalnirii La Ceai cu Mamici.

Subiectul dezbatut impreuna cu prietenii si partenerii nostriEuparinteghemotoc a fost #sexualitatea_la_copii. Am aflat care sunt perioadele de varf ale descoperirii propriilor forme si cum ar trebui sa reactionam atunci cand se intampla, dar si cum putem sa ii invatam despre corpul lor intr-un mod in care sa nu le fie rusine mai tarziu. Si tocmai datorita acestor informatii pretioase am vrea sa le multumim inca o data Ioanei si Nicoletei ca au acceptat invitatia noastra si ne-au fost alaturi.

Am avut candy bar delicios organizat cu deosebita indemanare si pricepere de catre Mrs. B. Funky bakery siCreative Cakepops Ro, flori inmiresmate de la Miresme Colorate si fotografii realizate de Camelia Stan Photography.

Partenerii acestei editii: Soap MillDe-a busileaPerne de alaptatCentrul 9 luni9lunishopMagia FlorilorZOOM DECORTedi Baby FashionAcorns FoundationAcorns Training CentrePictam vise. si Hobiute

Parteneri media: QbebeMuJeR.roMobiKid.ro,SuntParinte.roB24Kids – Gazeta cultură a copiilorMelc CodobelcUrbanKid.roMamicamea.ro

Evenimentul a fost organizat de GO BIG Events si https://euparinteghemotoc.blogspot.ro/

la-ceai-cu-mamici-54 la-ceai-cu-mamici-52

la-ceai-cu-mamici-43 la-ceai-cu-mamici-26

Mai multe imagini pe pagina de Facebook

Ada Chindea

Eu sunt Ada, mamă și o femeie îndrăgostită de oameni și culori și am pornit această comunitate în 2013 în anul în care și eu am devenit mamă. Astăzi, sunt coach transformațional și mă bucur să-mi trăiesc visurile alături de copii, vizitând lumea în timp ce formez noi comunități în cadrul cărora ghidez oamenii să-ți (re) descopere culorile adevarate și astfel să-și trăiască visurile AZI și nu într-o zi.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.