Mămici pe tocuri 2013 – Sărbătorim Săptămâna Mondiala a alăptării

În August 2013 pregăteam primul eveniment dedicat Săptămânii mondiale a alăptării. Așa că am lansat un eveniment inedit în colaborare cu Maria de la Perne de alaptat și Adina Voinea de la AV Studio Foto intitulat: Mamici pe Tocuri.

Asadar, Luni, 5 August 2013, am sarbatorit Saptamana Mondiala a Alaptarii printr-o editie speciala La Ceai cu Mamici – o sedinta foto dedicata mamicilor care alapteaza pe care am intitulat-o #Mamicipetocuri.

Daca tot am renuntat la pantofii cu toc in favoarea pantofilor sport si a sandalelor cu talpa joasa, am vrut sa oferim mamicilor o ocazie in care sa-si poata etala perechea de pantofi preferata si astfel sa aratam lumii ca pe langa faptul ca alaptam oriunde si oricand vrea belusul nostru, o facem cu o gratie si frumusete de care numai o mamica este capabila.

Evenimentul a fost organizat de GO BIG Events alaturi de Perne de alaptat, la CRAYON club, un loc ideal pentru mamici si pentru copii, avand un loc de joaca mare, cu nisip si multe jucarii, dar si loc berechet unde sa alerge desculti prin iarba, timp in care mamicile pot sta la mese savurand o limonada racoritoare. Fotograful evenimentului a fost Adina Voinea de la AV Studio Foto, o mamica de succes in acest domeniu, specializata in fotografierea bebelusilor si a mamicilor.

Parteneri ne-au fost:

– Cei de la HipHip.ro ne-au fost alaturi cu sitemele de purtat bebei (manduca, marsupi, sling) oferind, astfel mamicilor o ocazia de a le testa intr-un mediu relaxat
Noua Luni au oferit niste cadouri indispensabile mamicilor care alapteaza: tampoane de sani si recipiente de stocare, ambele marca Tommee Tippee
Micolino au oferit tuturor mamicilor un voucher de reducere de 10% la orice comanda online
Perne de alaptat un voucher de 20% reducere pentru orice perna de alaptat comandata pe site
– Cate o napolitana fara zahar, oferita de No Sugar Shop.ro
Dulapiorul cu arome, ne-au adus borcanele cu Condipici si mai ales prajiturile si briosele delicioase, create special pentru mamicile care alapteaza
– Plus o cana cu logo-ul Saptamanii mondiale a Alaptarii si cu mesajul “Alaptare fericita” impreuna cu o cutie de ceai pentru stimularea lactatiei, oferite de La Ceai cu Mamici.

1003505_344837458982688_220718005_n

Parteneri media, care ne-au ajutat sa dam sfoara-n tara despre evenimentul nostru: Qbebe, Melc Codobelc, Mujer.ro, MobiKid.ro, Fulltime mother si mai ales TotulDespreMame.

 

Va astept si la urmatorul eveniment Ceai Cu Mamici de pe 7 Septembrie despre Viata Intima. Cum s-a transformat viata noastra intima, inainte si dupa nastere.

Ada Chindea

Eu sunt Ada, mamă și o femeie îndrăgostită de oameni și culori și am pornit această comunitate în 2013 în anul în care și eu am devenit mamă. Astăzi, sunt coach transformațional și mă bucur să-mi trăiesc visurile alături de copii, vizitând lumea în timp ce formez noi comunități în cadrul cărora ghidez oamenii să-ți (re) descopere culorile adevarate și astfel să-și trăiască visurile AZI și nu într-o zi.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.