Despre Socializare ca Mămică. Prima întâlnire ”La Ceai cu Mămici”

Sâmbătă, 9 Martie 2013, a avut loc primul eveniment „La Ceai cu Mămici”, organizat de Echipa GoBig Events în colaborare cu Centrul 9 Luni

Evenimentul se va organiza lunar, având că public țintă atât gravidutele, cât și proaspetele mămici.

Prima întâlnire a fost moderată de către Lidia Gheorghe, Psihoterapeut, Educator Prenatal Cerificat Lamaze și Trainer educațional – Cursuri bebeluși “BABY START”,

Întâlnirea de astăzi a fost exact așa cum mi-aș fi dorit-o. Pentru că abordăm subiecte personale uneori este dificil să te deschizi din teamă de a fi vulnerabil, lucru care nu s-a întâmplat astăzi, mămicile au fost foarte deschise, chiar au spus ce au simțit chiar dacă au fost sentimente de bucurie, și ne-au împărtășit dragostea pe care o simți atunci când ești însărcinată sau emoțiile și dorul de copilul lăsat acasă, atunci când te întorci la muncă, sau supărarea față de angajații care nu sunt înțelegători față de mamele care doresc să-și petreacă mai mult timp acasă cu copilul și le pun tot felul de bețe în roate. A fost o întâlnire cu emoțiile la vedere și mă bucur că au avut ocazia să se elibereze de cele negative, să se conecteze cu celelalte mămici și să se simtă ascultate”.

Totodată ea va modera și evenimentele viitoare, dar în funcție de tema aleasă vor există și invitați speciali car vor veni să ajute mămicile cu o părere și un sfat în plus.

La Ceai cu Mămici” își propune să atingă subiecte delicate, dar de interes maxim în aceeași măsură, privind socializarea în sarcina, sentimentele și vulnerabilitatea resimțită de proaspetele mămici, comunicarea cu partenerul de viață și familia, precum și îmbinarea sarcinilor de servici cu presiunea de a fi mama. Subiectele atinse, sunt dezbătute într-un cadru intim, înfrumusețat și înlesnit de cei de la GoBig Events, cu participarea unui expert psihoterapeut cu relevanță în aceste domeniu.

Foto: Camelia Stan Photography

Ada Chindea

Eu sunt Ada, mamă și o femeie îndrăgostită de oameni și culori și am pornit această comunitate în 2013 în anul în care și eu am devenit mamă. Astăzi, sunt coach transformațional și mă bucur să-mi trăiesc visurile alături de copii, vizitând lumea în timp ce formez noi comunități în cadrul cărora ghidez oamenii să-ți (re) descopere culorile adevarate și astfel să-și trăiască visurile AZI și nu într-o zi.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.